Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož sháním hodinky s těmito parametry :

- na radiový signál

- v celotitanovém popřípadě v celokeramickém provedení

- jednoduchý číselník - žádné měsíce, dny v týdnu a podobně

- solar by potěšil, ale není nutnost.

- ale hlavně do průměru 36 mm.

- cena do 1.000,- Euro.

Dříve prodával JUNGHANS hodinky co by splňovaly všechny mé požadavky, ale bohužel už nejsou nikde v nabídce.

Proto sháním prodejnu hodinek značky JUNGHANS, kde by mohli ještě mít některý ze starších modelů. Asi nejlépe v okolí Drážďan ( rozumný dojezd z ÚSTÍ nad Labem ).

Našel jsem v jedné prodejně v Drážďanech hodinky značky REGENT ( radio, keramika za 398,- E) ale jsou poměrně veliké ( na mojí ruce vypadají obrovsky ) a ani zapínání u těchto hodinek není z nejpovedenějších.

Díky za TIPY.

Odesláno

Nebo zkus ehodinky . Mají vzorkovou prodejnu:K Botiči 6,Praha 10 - Vršovice. Po domluvě přes telefon není problém osobní návštěvy a nákupu. Já tam kupoval už asi čtvery hodinky. Co neměli na místě, tak sehnali do druhého dne.

Odesláno (upraveno)

Hm tak to ne.

Koscom nějak nepobral ceny.

Dresden Prager strase popravé straně jako když jdeš do Wempe. (za zády máš nádraží). Přízemí obchodného domu KARLSTADT, vlevo vitrina a v ní a cca 60 modelů Junghans.Posted Image

Koupit kvůli nižší ceně tam nebo na netu.

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Cena a vzdálenost jsou myslím v nepoměru.

Cena je jasná a z Ústí (jak píše nahoře) to má přes Petrovice do Dresden 70 km a z Ústí do Jihlavy tak 15O km jednu cestu.Posted Image

Ale jinak Jihlava moc pěkné stránky i když se slabým výběrem, ale mají tam hned na začátku ty keramické.Posted Image

Odesláno

Šikmo naproti KARSTADTU směrem k tramvajím v podloubí je ještě jedno hodinářství, kde je mají. (Sorry, líp to z hlavy nepopíšu).

Ale ten obchoďák je asi lepší tip.

Odesláno (upraveno)

Pánové děkuji Všem za TIPY. OPRAVDU.

Prodejna v DRESDEN ?KARLSTADT? vím kde leží.

Tip na malou prodejnu blízko ?KARLSTADT pohledám. Snad ji najdu.

Předpokládám, že za 3 neděle tam pojedu a pak poreferuji.

Zkušenost s ehodinky.cz mám taky výbornou. Byl jsem se tam asi před 2 měsíci podívat na letošní JUNGHANS ? měli je skladem. ( přesně na Ty celotitanové a na radio na které poukazuje ?Marfil?). Paní byla velmi ochotná, ale mají průměr 41mm a na mojí ruce mi připadali OBROVSKÉÉÉ. Zkoušel jsem si je asi 3x, ale nakonec jsem je nevzal.

PS: Bohužel pro mne, je v dnešní době trend dělat pánské hodinky velikých rozměrů.

Upraveno uživatelem burina
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

[quote name='long' timestamp='1281203738' post='461465]

Dresden Prager strase popravé straně jako když jdeš do Wempe. (za zády máš nádraží). Přízemí obchodného domu KARLSTADT, vlevo vitrina a v ní a cca 60 modelů Junghans.

Koupit kvůli nižší ceně tam nebo na netu.

Obchod jsem znal, takže jsem jen porovnám ceny u jednoho modelu - Junghans Anytime Voyager 030/2902.44. U nás přibližně na českém internetu 13.500,- Kč v němcku 560,- EURO

Šikmo naproti KARSTADTU směrem k tramvajím v podloubí je ještě jedno hodinářství, kde je mají. (Sorry, líp to z hlavy nepopíšu).

Ale ten obchoďák je asi lepší tip.

Ten obchod jsem nakonec taky našel. Je v podloubí až na tom náměstí. Výběr hodinek i značek - veliký. I ceny u některých značek jsou veliké.

Bohužel jsem ale nenašel hodinky které by splňovaly moje požadavky z prvního příspěvku:crying_anim:

Staré modely značky JUNGHANS jsem nikde nenašel, a nové modely jsou veliké a nemají SOLAR a jinou značku, která by splňovala mé požadavky taky NE.

Bohužel.:suicide_anim:

Upraveno uživatelem burina

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...