Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj lidi!

Budenie pomocou mobilného telefónu mi lezie na nervy. Navyše aj tak rozmýšľam, že ho prestanem používať a vrátim sa k pevnej linke (keď nebudem doma tak sa mi jednoducho nedovoláte - no a?) a tak uvažujem nad budíkom. Nepoužívam ho často ale niekedy mám termín keď musím vstať doobeda :-)

Moja predstava je - pekný dizajn, nezáleží na motore - mechanika/quartz. Ale nie digitálny! Nech to má ručičky. Spoľahlivosť...

Ďakujem za chronomagické tipy!

PM

Odesláno (upraveno)

Ahoj lidi!

Budenie pomocou mobilného telefónu mi lezie na nervy. Navyše aj tak rozmýšľam, že ho prestanem používať a vrátim sa k pevnej linke (keď nebudem doma tak sa mi jednoducho nedovoláte - no a?) a tak uvažujem nad budíkom. Nepoužívam ho často ale niekedy mám termín keď musím vstať doobeda :-)

Moja predstava je - pekný dizajn, nezáleží na motore - mechanika/quartz. Ale nie digitálny! Nech to má ručičky. Spoľahlivosť...

Ďakujem za chronomagické tipy!

PM

důstojný budík chronomagora :thumbsup_anim:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=12544

Upraveno uživatelem mt01
Odesláno (upraveno)

Vo vlakne Vreckovych hodiniek som daval odkaz na Victorinox - cestovatelske s budikom (quartz). Pekny napad ochranneho puzdra na sposob vysuvania nozika. Aj ked to nie je vyslovene budik v podobe ako si myslel, ale mne sa velmi pacia.

post-6829-1281311456,14.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Vo vlakne Vreckovych hodiniek som daval odkaz na Victorinox - cestovatelske s budikom (quartz). Pekny napad ochranneho puzdra na sposob vysuvania nozika. Aj ked to nie je vyslovene budik v podobe ako si myslel, ale mne sa velmi pacia.

Jasnačka, videl som to v tom vlákne. Zabudol som na ne. Je to cestovný budík. Ale nie je to zlý tip. Skúsim pohľadať, či ho niekde v BA nemajú naživo - som zvedavý čo to vydáva za zvuky pri budení...

Odesláno

tohle bych si koupil

Posted Image

budí jako slunce, to bych v zimě bral :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...