Přejít na obsah

mt01

Členové_50
  • Příspěvky

    465
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli mt01

  • Datum narození 31. ledna

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mt01's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Pavel je v pohodě kluk, bezva obchod, bezva pokec. Hodinky v excelentním stavu a za super cenu. Díky.
  2. Navíc LT poskytuje záruky a pak je i neprodleně plní, konkrétně jsem řešil uvolněnou korunku výměna nebyl žádný problém. Jednání férové a rychlé. Super parta lidí, fandím jim.
  3. Tak někde se opravuje a jinde se na to kašle, slyšel jsem v rádiu výsledek nějaké ankety o nejhorší silnice, jednoznačně vede okres Kladno. I na Zanzibaru byla lepší silnice (myšleno bez děr). Taky mě neskutečně štve že nejsou nalajnované čáry. Stárnu a v noci se bez čar blbě jezdí. Tak to štve mě!
  4. já mám v plánu vyzkoušet toto http://www.canon.cz/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_D20/index.aspx ale když vydím ten TG 2 tak jsem zase na vážkách.
  5. já tady ty samé taky neprodal a to byly podstatně laciněji, nakonec je koupil jeden "asi" spekulant
  6. nejsou velké, jsou akorát, věřím že sedí na každé ruce
  7. Romane, teď jsem ještě radši že skončily u tebe. Takhle dech beroucí recenzi jsem ještě nečetl. Paráda.
  8. Kolegové, pozor na tohoto pána!! nejdříve se vetřel do mojí přízně, pak si nasadil hodinky ještě před zaplacením a nakonec mi nechtěl ani říct kolik je hodin!! Prý se s lidmi co nemají IWC nebaví. Tak a teď vážně: schůzce s Romanem předcházela oboustranná úsměvná historka, oba jsme byli asi chvilku v jiné dimenzi, nakonec vše dobře dopadlo. Příjemně strávené dopoledne, bezvadnej pokec (i když mám pocit že jsem mlel hlavně já, sorry). Mám obrovskou radost, jakou radost má Roman z nových pilotek. Přeju mu ať bez problémů slouží a když bude příležitost určitě ho zase rád uvidím (i s hodinkama). Pochybuju ale že by mi dovolil byť jen nahlédnout
×
×
  • Vytvořit...