stando Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Pred par mesiacmi som si kupil svoje definitivne Gecka. Kedze modelovu radu FROGMAN povazujem za krala Geciek volil som posledny model riadeny radiom GWF 1000-1. Hodinky su to fakt perfektne , aj pri velkom puzdre sa dobre nosia, modul maju plny vselijakych funkcii (chyba im akurat hlbkomer :( ), baterka je solarne dobijana cas sa synchronizuje 6timi antenami....a tu je problem. Cas sa mi synchronizuje iba velmi tazko. Ked su hodinky doma na okennej parapete nie je vobec sanca ze by sa zosynchronizovali. Samozrejme ze RC mam v stave ON. Riesim to tak raz za mesiac a to manualnym spustenim niekde pod holym nebom pri venceni psa. Vyzera to smiesne, pretoze chodim, otacam sa dookola a cakam ,kedy sa na displeji objavi L3. Potom sa zosynchronizuju.Az tak silno ma to neserie, pretoze za mesiac spravia asi pat sekund do plusu ,co nie je zle,ale ked tam ta funkcia je tak nech maka tak ako ma. Mal som uz nejake radiom ovladane Gecka a pri tych nebol vobec problem. "A ted babo rad"Za vsetky rady vopred dakujem"
wave ceptor Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 tak to bude nějaký problém asi s citlivostí příjmače v hodinkách. jinak jestli jsi předtím měl rádiem řízené a vše chodilo jak mělo tak se signálem (z německa či anglie)problém nebude.
Dantechno Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 S timto konkretnim modelem nemam zkusenost ale se synchronizaci jsem nemel vetsi problem. Je mozne ze si v nejakem stinu. Az pojedes nekam dal muzes to vyzkouset ... Nebo , ze by meli nove Frogmany diky svoji mohutnosti problem s citlivosti na signal? Ale to se mi nezda....
stando Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 U mna doma problem zo signalom nie je. Mal som nejake modely z RC a nemal som vobec problem. Neviete ci sa neda niekde v menu neda manualne nastavit vysielac?
Dantechno Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Da , pokud zmenis domovske mesto .. napr Berlin nebo Londyn..
stando Odesláno 19. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2010 Teraz tam ma Pariz, ale to je asi to iste ako Rim, Berlin (rovnaka antena), ale raqz som sa nudil a stlacal som rozne tlacitka a dostal som sa niekam, co vyzeralo ako manualne nastavenie anteny(anteny tam boli vypisane v skratkach) nepamatam sa aka to bola kombinacia a nikdy viac sa mi tam neppodarilo dostat. For je ten ,ze pred tym sa mi nedalo vobec synchronizovat a po tom sa to (aj ked z tazkostami) dari. Je to mozne? Pretoze som sa o tom nedocital v ziadnych uzivatelskych manualoch. Pracujem vo fabrike na vyrobu LCD a tak viem ,ze LCDcka maju zakladne nastavovanie pre beznych uzivatelov ,ale po urcitych stalceniach tlacitok na dialkovom ovladaci sa da dostat do servisneho menu.
quattroRS Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Ja viem o tom, že ak treba nastaviť manuálne prijatie času z vysielača signála, tak treba hodinky natočiť smerom na západ, smerom k vysielaču vo Frankfurte, hodinky by v tomto prípade mali chytiť signál, a samé sa synchronizovať.
ggrand Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Natocit hodinky smerem na zapad...
dzedek Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Já mám CASIO OCW 520 a spolehlivě chytají signál v Praze pouze u okna, pokud je nechám někde uprostřed v bytě třeba na skříni, tak je to bída a nezesynchronizují se.Takže je nechávám spát u okna a je to OK.
kacer001 Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Já mám GW-6900, mám je přes noc na ruce, doma, po hotelech, vždy se sesynchronizují. Samozřejmě ale záleží na lokalitě.
dzedek Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Já mám GW-6900, mám je přes noc na ruce, doma, po hotelech, vždy se sesynchronizují. Samozřejmě ale záleží na lokalitě. No GW-6900 jsou digi a mají určitě lepší a novější-citlivější přijímač, než je maji OCW 520.Mám doma taky asi 3 různé meteostanice s DCF a tam problém nejni ...
ggrand Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Myslím, že je úplně jedno, jestli jde o digi nebo quartz. Alespoň tak praví moje zkušenosti. Někdy se mi GWM5600(celoplast) nechytly, ale chytly se mi wvq140(celonerez). Někdy zase naopak a někdy oboje a někdy ani jedny A to jsem je míval na stolku vedle sebe u okna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se