Přejít na obsah

ggrand

Členové_50
  • Příspěvky

    5 520
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlín
  • Fanoušek značky
    Foto a nějaké to střílení

Návštěvy profilu

19 961 zobrazení profilu

ggrand's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

32

Popularita

  1. Ale no tak, kdyz uz odkazujes na to, co kdo napsal, tak by sis mohl najit, kdo tu psal o vyjebani se systemem. Byl to vazeny clen. A Seiko nenazrane je. I ve svete resi, ze cenou uletelo dost nahoru, ale nekvalita zustala stejna.
  2. Tech 7 dnu ho, doufam, poradne nauci, ze kdyz jde o cinske hodinky, je tu dobrym zvykem, nechat si srat na hlavu a ne srovnavat nebo jeste hur - plivat na Seiko.
  3. Jak je to u tech 5kx gmt s lunetou? Jen vytahli pruzinu a luneta je brzdena gumou?
  4. Tady pletes design se zpracovanim. Design je tvar nozek, umisteni lestene\kartacovane plochy, co bude na ciselniku atd. Zpracovani je, jestli se ty plochy schazi treba na vsech nozkach stejne, jak jsou nasazene rucky, naneseni lumi, jeji rovnomernost, slicovani tahu s pouzdrem atd. A ve zpracovani rozhodne Rlx nekulha za GS. Jen je designove jednoduhsi a nema tim padem zpracovani kde vyniknout.
  5. ggrand

    SEIKO 5

    Naopak 5kx resi nejvetsi bolistky skx - pryc jsou leskle rucky+ matne ohraniceni indexu, pryc je snad nejhorsi sroubovaci korunka u Seiko potapek.
  6. ggrand

    Seiko Tuna

    Tak po 9 letech jsem se vrátil k tuňákům,SBBN047. Napřed jsem měl trochu obavy z chrona24, ale když mi došly i s integrovaným certifikátem pravosti(viz fotka), oddechl jsem si. Bohužel se nic u Seika nezměnilo, možná jen ceny. Jednoduhší cifr, nesignovaná korunka než bývalky SBBN013, ale lepší lumi a nekvalita vlastně stejná, tak si není na co stěžovat. Jsou to tooly víc než kdy před tím.
  7. Borec s cerstvym zbrojakem ani nevi, jak se ma spravne drzet zbran. Sice mi treba glock nesedi, tak s nim nastrilim vyborne a po nejakem case mi "nesedi" v ruce nic jineho jak gecko. Zvyknout se da na vsecko, ale kupovat dnes noveho Shadowa 1 je vyhazovani penez, kdyz existuje dvojka, ktera je proste vyrazne lepsi.
  8. Tvl, prerostla cz75 za 27k. Pamatuju dobu, kdy Shadow 2 byl za 26k vcetne plne vybavy. Btw je levoruke ovladani precenovane, ale pokud se spatne orientovani (neni to funkce ruk, ale oka), tak s Echelonem neudelaji krok spatnym smerem.
  9. Myslel jsem to o vyberu na neci bussiness, ktery si blbe pojistil.
  10. 39 nemaji olemovane indexy. 42 maji olemovane rucky a stejne tak indexy, takze jsou vic jednotne.
  11. Sice picovina, ale nebezpecna. A cim vic od toho bude clovek drzet decko, tim vic ho to k tomu potahne. Zvlast kdyz se najdou ti spravni kamaradi. Ale chapu, ze nekteri rodicove si mysli, jak maji sve deti pod kontrolou, vcetne toho, s kym se kamaradi. Nemaji.
  12. To je tu jak klub duchodcu, co zapomnelo, co delali v mladi. Kdyz si vzpomenu na moje, obcas se divim, ze mame vsechny prsty. Stejne jak nevidim nic spatneho naucit delat decka s nozema, nuzkama, kverama, aby si nebo nekomu jinemu neublizili, tak nevidim nic spatneho je naucit s delobuchama a doufat, ze nebudou mit potrebu rozbit vybuchem vylohu komousu, jako mel jeho rodic v telecich letech PS pro mistni moralisty, delobuchy neprovozuju o silvestra, pac je to kktina.
  13. Vybral sis tu nejlepsi barevnou variantu. Chvalim.
×
×
  • Vytvořit...