Přejít na obsah

Dotaz k čínským hodinkám

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mno, mám pocit, že je úplně zbytečně zaplňována drahocenná kapacita serveru. Nejlepší by bylo to nějak elegantně uzamknout. Stejně se tady nikdo nic nedozví.

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 8. 9. 2011 v 17:45, 'rommy' napsal:

Hele já sem tu velice krátce na to abych někoho kritizoval, ale myslím, že členy co jsou tu několik let a myslím že když něco napíšou a nebo na něco reagují, momentálně na tebe, vědí o čem mluví. Přečti si pár témat a pobírej informace. Dělaj to tak všichni nejen my nováčci.podle mě pořád otvíráš neco co už tady nikoho nezajímá. Budeš vyrábět nějaké třeba bonbony a někdo obšlehne bez práce a letitého vývoje tvůj recept, taky bys byl přeci na....ej a nechvaloval by si to...

Asi budu hnidopich, s méně gramatickými chybami by ta rada zněla lépe.
Odesláno
  V 8. 9. 2011 v 17:46, 'Horhe' napsal:

Mno, mám pocit, že je úplně zbytečně zaplňována drahocenná kapacita serveru. Nejlepší by bylo to nějak elegantně uzamknout. Stejně se tady nikdo nic nedozví.

Svatá pravda, tady opravdu ne
Odesláno
  V 8. 9. 2011 v 17:45, 'lib' napsal:

Tak jo; nejspis chteli usetrit poplatky za webovou domenu / stranku, tak to dali dohromady :lol:

Neříkám, že nemůžeš mít pravdu, ale jistu vás všech, kteří mi sdělují svoje 100% pravdy vám docela závidím.
Odesláno
  V 8. 9. 2011 v 17:47, 'libors' napsal:

Asi budu hnidopich, s méně gramatickými chybami by ta rada zněla lépe.

Tak bychom se měli asi přesídlit na veb o českém jazyce, ty mě lecos naučíš a já budu se zájmem sledovat a učit se. Co říkáš, nechat toho už tady...
Odesláno
  V 8. 9. 2011 v 17:57, 'rommy' napsal:

Tak bychom se měli asi přesídlit na veb o českém jazyce, ty mě lecos naučíš a já budu se zájmem sledovat a učit se. Co říkáš, nechat toho už tady...

Asi můžeme, ale jsme v česku, budeme psát česky a ne tou hatmatilkou co píšeš ty. Nebo ne?
Odesláno
  V 8. 9. 2011 v 17:59, 'libors' napsal:

Asi můžeme, ale jsme v česku, budeme psát česky a ne tou hatmatilkou co píšeš ty. Nebo ne?

Hele jdu se učit česky tady se už asi nic podstatného nedozvím, tedy myslím v tomto vlákně. Odcházím.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Já to zamknu, nemá cenu se v tom nadále rýpat a už to ani není o hodinkách. Třeba si libors na fóru ještě něco přečte a do budoucna bude diskutovat k hodinkám a ne k fejkům.:)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...