StanoBare Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Ahojte, prosim Vas o radu, aspon taku informativnu k tomuto problemu: mam EIZO 22" S2231W na pracu (design, grafika) technologia S-PVA....super monitor, no prave dnes ma prekvapilo po zapnuti zobrazenie riadkov - vid priloha. Neviem ako to spravne nazvat, v tomto smere som laik, preto len takto "vyhodeny riadok". Viete co to robi? mam ho nieco cez rok a pol. Velmi sa obavam, ze je to trvala chyba. Skusal som notebook (mam Lenovo ThinkPad T500) zapnut/vypnut (Eizo mam k nemu napojeny ako externy monitor) a stale to tam je. Inak zaruku mam, EIZO dokonca sa zarucuje na 5 rokov/cca 30 000h prace na nom - neviem do akej mieri je to marketing, ale EIZO je super znacka, prave ma moju pracu.... Dik za odpovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) 1. Jakým kabelem je monitor připojen?2. Je ta chyba vidět i před spuštěním Windows? Při BIOSu?3. Při změně rozlišení se poloha té řádky pixelů mění? Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 21. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 (upraveno) 1. Jakým kabelem je monitor připojen? 2. Je ta chyba vidět i před spuštěním Windows? Při BIOSu? 3. Při změně rozlišení se poloha té řádky pixelů mění? ahoj, no ja som si tiez myslel, ze to bude v pripjeni, v kabli, mozne to je, vsetko som vypol, poodpajal, znovu zapojil a nic...som v tom laik, takze prepac za neuplne info: 1. > mam kabel cierny na DVI a modry na D-SUB - typy koncoviek - pozri prilohu - oba mam zapojene z Docku na monitor. (notebook ma dve grafiky, da sa prepinat podla potreby vykonu, pricom vysoky vykon ide len cez DVI, preto mam oba kable.) > chyba sa objavi aj ked je pripojenie cez D-SUB, aj cez DVI 2. > ked je zapnuty len monitor - chyba tam nie je > ked zapnem aj notas, chyba sa hned objavi. BIOS som neskusal...po restarte mam stlacit hned F1 ci F12? 3. > poloha sa nemeni, vzdy na rovnakom mieste. Edit: doplnenie infa k notebooku Upraveno 21. srpna 2010 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 1. kabelem to tedy nebude2. Do BIOSu nemusíš, stačí jestli je ta řádka vidět i při spouštění3. vypadá to, že je špatná celá řada pixelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Dik za radu. Zajtra musim ist do obchodu - co s tym, monitor je stale v zaruke, tak to vyuzijem, ak sa potvrdi chybny riadok. Eeeech... Prosim ta este, teoreticky - momentalne ho potrebujem k praci na zakazke, vadilo by, ak by som s monitorom zasiel do servisu az o tyzden neskor? Ak by to robilo problem, radsej ho odpojim a budem robit nudzovo priamo na notebooku. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Týden by měl určitě vydržet. V nejhorším případě se objeví další chybné řádky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Týden by měl určitě vydržet. V nejhorším případě se objeví další chybné řádky. Hlavne nech sa neobjavia priamo cez pracovnu plochu! Teraz to este ide...pritom ziadny fyzicky zasah na monitor nebol, proste som ho zapol a bum, je to tam. Co to vlastne znamena? ze riadok nespracuvava vstup a nezobrazuje co ma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Nemá náhodou Eizo záruku, že si pro ten monitor dojedou? A možná by ti přivezli i náhradu. No ale jist si tím nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Nemá náhodou Eizo záruku, že si pro ten monitor dojedou? A možná by ti přivezli i náhradu. No ale jist si tím nejsem. Tak zarucny servis EIZO je, aspon co mi vraveli pri kupe, vyborny. Zaruka je 5rocna. Chybu vsak musia posudit - bud donesies monitor do predajne, alebo servisak pride za tebou na posudenie. Ak bude dany model na centralnom sklade (Bratislava) mas novy do 24-48h - podla vzdialenosti bydliska a kedy ohlasis chybu. Zrejme som natrafil na chybnejsi model, ale to sa ukaze az v obchode, co na to povedia. Inak v CR mate aj zelenu linku na konzultaciu problemu. Na Slovensku ani neviem, ale tu v obchode aspon daju zalozny monitor, pokial sa chyba neodstrani. Najprv som pisal tu na forum, kde som denne. Aspon sa trochu cez vikend ukludnit a zorientovat sa v tom :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Ahoj, tohle vypada opravdu na vadny cely radek, takze, jestli je monitor v zaruce, tak nevahej a nechej ho reklamovat, myslim, ze se zarucni opravou nebude problem... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) Dik za odpovede. Poslal som fotky chyby do predajne (oni to zrejme preposlu do servisu) na posudenie. Mam ho este 4 roky v zaruke, urcite ju plne vyuzijem :-)). Edit: oprava zleho fontu Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se