Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 30. 9. 2010 v 10:40, 'Kaja' napsal:

Co treba koncem pristiho tejdne, to uz by jsme mohli bejt v richtigu vsichni? :yucky:

To by teoreticky šlo :) kibi, vy teambuildingujete kterej den?

V 30. 9. 2010 v 10:57, 'spiderer' napsal:

Ja jsem v richtigu porad :)

žes tam včera nedorazil, kecko :D
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 15. 10. 2010 v 8:39, 'jankoxxx' napsal:

musim sa s vami podelit o svoju radost :) tento tyzden paradny ulovok, len uvidime co na tych 46mm povie moje zapastie :)

Velká gratulace minulý týden mi jedny utekly v dražbě na německém Ebay. Speciály jsou super. Tyhle vypají jako nové?

Odesláno (upraveno)
  V 15. 10. 2010 v 8:39, 'jankoxxx' napsal:

musim sa s vami podelit o svoju radost :) tento tyzden paradny ulovok, len uvidime co na tych 46mm povie moje zapastie :)

Je lupa vypouklá nad rovinu sklíčka?

Upraveno uživatelem fitoma
Odesláno
  V 17. 10. 2010 v 17:55, 'fitoma' napsal:

Velká gratulace minulý týden mi jedny utekly v dražbě na německém Ebay. Speciály jsou super. Tyhle vypají jako nové?

myslim ze sme superili o tie iste :) skoda ze sme si liezli do kapusty, cena by mohla byt nizsia. este ich nemam, dufam ze dorazia zajtra rano. lupa by mala byt vypukla ale vypukle je cele sklicko (neni rovne ako vacsina safirovych)

Odesláno
  V 18. 10. 2010 v 8:45, 'farářskej' napsal:

hmmmmm... hmmmmmm... ty jsou mňamózní!!! :)

tesim sa na ne ako male decko. ale pozrel som DHL track & trace a stale su este neni v dodavke ku mne!!!! prekliate cakanie :) idem si zapalit.

Odesláno
  V 17. 10. 2010 v 20:44, 'jankoxxx' napsal:

myslim ze sme superili o tie iste :) skoda ze sme si liezli do kapusty, cena by mohla byt nizsia. este ich nemam, dufam ze dorazia zajtra rano. lupa by mala byt vypukla ale vypukle je cele sklicko (neni rovne ako vacsina safirovych)

Jak jsi se zůčastnil dražby, když bylo dodání pouze do Německa? Na mém účtu nebylo možné ani přihazovat:crying_anim:. Dražil jsem prostřednicvím firmy Pošlito (jinak doporučuji komunikace byla výborná) a tak jsem nemohl operativně přihodit a to by se nám oběma prodražilo jěště více:smile_anim:. Jinak jsem byl fotit u Kibiho v jeho galeri najdeš moje Airman MLV, které jsi chtěl nafotit.

Odesláno
  V 18. 10. 2010 v 19:24, 'fitoma' napsal:

Jak jsi se zůčastnil dražby, když bylo dodání pouze do Německa? Na mém účtu nebylo možné ani přihazovat:crying_anim:. Dražil jsem prostřednicvím firmy Pošlito (jinak doporučuji komunikace byla výborná) a tak jsem nemohl operativně přihodit a to by se nám oběma prodražilo jěště více:smile_anim:. Jinak jsem byl fotit u Kibiho v jeho galeri najdeš moje Airman MLV, které jsi chtěl nafotit.

ja som poziadal miestneho clena ktory zije v nemecku aby mi pomohol. dal som si na ebay jeho adresu a jemu aj prisli domov. teraz su na ceste od neho ku mne do irska. inac ak by ten predajca dal moznost medzinarodnej drazby tak by cena urcite presiahla 1000 EUR. ja som prihodil moj posledny prihod a povedal som si ze vyssie uz nepojdem. hned bezim na kibiho stranku a kuknem tie fotky.

• po měsících...
Odesláno

cau fanusikovia glycine hodiniek. pred casom a naposledy vcera som poslal Root Adminovi ziadost aby zalozil sekciu Glycine tu na fore. zial, moja ziadost bola zamietnuta. ak mate zaujem o to aby tato sekcia vznikla, prosim kontaktujte Root Admina. vdaka.

• po měsících...
Odesláno

Prazsky zraz opat planuju na piatok,co takto v Pragle urobit nejako rozumne mimo vykend Glycin zraz,ked uz som si ich tiez kupil?:smile_anim: Nieco menej okazale?

Odesláno
  V 3. 5. 2011 v 14:11, 'jankoxxx' napsal:

ved uz pockajte na mna, v july sa vraciam nazad na slovensko, tak by som sa isto zucasnil :)

ze by si do Praglu dorazil?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...