Návštěvník Alda Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nevím jestli už to tu náhodou není, nenašel jsem. http://www.oysterworld.de/calibers.htm
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 jestli dobře vidím tak je tam pět strojků po roce 2000 - tak taky nechrápou
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 jestli dobře vidím tak je tam pět strojků po roce 2000 - tak taky nechrápou Nějak se mi ten odkaz nechce načíst, tak jen podotknu, že ale ona jen výměna vlásku u Subů, Milgaussů a GMT Master II vydá rovnou za 3 nový kalibry.
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nějak se mi ten odkaz nechce načíst, tak jen podotknu, že ale ona jen výměna vlásku u Subů, Milgaussů a GMT Master II vydá rovnou za 3 nový kalibry. jestli je to v tomhle duchu tak to dělají jako rusové s limitkama
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Nevím, ale můžeme si to zkontrolovat snadno:Ty máš Milgaussy ... strojek 3131, ne? Tam je podle mě Parachrom.Já Suby No Date, ale už COSC ... strojek 3130. Vlásek "normál". A šup, máme novej Kalibr. Edit: Ten 3130 by měl být záležitostí posledních 10 let. Před ním byl, myslím, 3030 Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem lib
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nějak nechápu, proč by se strojek u New Exploreru (=bez datumovky) měl lišit od Milgausse. Jestli nás chlapci od R náhodou netahaj trochu za nos?
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nějak nechápu, proč by se strojek u New Exploreru (=bez datumovky) měl lišit od Milgausse. Jestli nás chlapci od R náhodou netahaj trochu za nos? mně je to jedno - já je stejně nenosím
lib Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 mně je to jedno - já je stejně nenosím Ty to jen fotíš? Hlavně si je nezapomeň vzít, až si tam u vás půjdeš opravit trafo. (chtělo by to rozšířit výběr smajlíků) 1
Návštěvník YPO Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Ty to jen fotíš? Hlavně si je nezapomeň vzít, až si tam u vás půjdeš opravit trafo. (chtělo by to rozšířit výběr smajlíků) mě už jeblo - fotím přírodu a hmyz - hodinky NE
XXXfazerXXX Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 kdyz fotis ten zmyz...nevynechas doufam VycucJogurta-skvely barvy a postoji ti.........co to mas zas za curamedana v tom avataru...teprve dneska sem pochopil,ze ty slataniny pises ty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se