volfda Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) Před časem jsem si do iPhonu stáhnul aplikaci IWC, Perrelet, DEWITT a JLC, včera jsem to ještě rozšířil o Omega, Chronomat B01 a aplikaci WEMPE 2010, což je katalog jimi nabízených hodinek i s cenami, dostupností a informacemi o nich... Pro chronomagora jsou to super aplikace. Hry na iPhonu nehraji, zaprvé na to nemám čas a za druhé na to moc nejsem, ale když někde čekám a zrovna mi nepřicházejí emaily, či sms, rád si s těmito aplikacemi hraji. Přemýšlím, že si stáhnu i tu Rolexáckou, je jako jedna z mála placená a já nemám u applestoru zadanou kreditku, takže se mi do toho nechce, ale zbytek je moc příjemný. Je to od zmíněných manufactur moc dobrý tah, osobně se nemohu vynadívat na BP, vždy mi u toho chytá akutní chronobundus Co se týče oněch aplikací, jednoznačně nejlepší má IWC, už se tady o tom mluvilo, několikrát jí i aktualizovali, vyměnili na titulní straně BP za Yacht Cluby a aktualizovali kolekci. Moc se mi líbí ta blbost, jak si můžu pohybem telefonu natahovat BP a sedmidenní portugaly, kde je vidět i kalbr Všem iPhonistům tyto aplikace vřele doporučuji Máte někdo zkušenost i s jinými? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem volfda
spiderer Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Mel jsem stazeny vsechny co pro iPhone existovaly cca 2 mesice zpatky, krome te placene od Rolexu.. Nejlepsi bylo jednoznacne IWC, drtiva vetsina ostatnich celkem nuda.. Aktualne mam v iP pouze HH magazin kterej oteviram vyjimecne, stve me, ze tam neni mozne zvetsit fotky atp, ale rikam si, ze kdybych se nekdy nudil tak alespon bude co cist kdyz nebudu mit naladu na chronomag
railmaster Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Niečo podobné pre Symbian nemáte?
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Jako tapetu mám na iP tohle a po Tvém příspěvku se bojím zapnout wifi a vyhledávání na App Store Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 26. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) Niečo podobné pre Symbian nemáte? Obávám se, že je to jen pro iPhone, kamarád něco hledal a nenašel, ale je to půl roku zpátky, ale třeba se už polepšili, ale tak iPhone je celosvětový mor... Osobně mam chrono a apple bundus Nevím, jestli by třeba Nokia byla tak perspektiuvní, například na to natahování sedmidenní rezervy... Jinak IWC umí ještě tu blbinu, že lze vybrané hodinky vyfotografovat na ruce, tudíž jakoby vyzkoušet, je to o ničem, ale nápad je to kreativní Jinak tam jsou videa od IWC a nějaké počtení o manufactuře, ne že by tam bylo něco, co by nebylo tady... Jinak tady je link na diskuzi o té aplikaci IWC tady na chronomagu, jsou tam i fotky toho ,,zkoušení" hodinek pomocí fotoaparátu na iPhonu. Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem volfda
sureshot Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 casto sa preberala panerai app http://www.fratellowatches.com/archives/2010/07/24/panerai-iphone-application/
volfda Odesláno 26. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 casto sa preberala panerai app http://www.fratellow...ne-application/ Díky za tip, už jí tam mám taky. Vypadá to dobře, ale stále vede ta od IWC a myslím, že jí jen tak něco nesesadí...
spiderer Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Uz je i Omega - http://www.omegawatches.com/iphone - ale nezkousel jsem
sureshot Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Boccia http://horologycrazy.blogspot.com/2010/09/boccia-iphone-application.html
Návštěvník admira Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 (upraveno) Orloj Glycine Victorinox RADO Van Cleef & Arpels Bell & Ross DeWitt Stowa Sarpaneva Monaco V4 A. Lange & Söhne Barozzi Chaumet Pierre DeRoche Boucheron Style.com Piaget Harry Winston CHANEL J12 Longines G-shock Upraveno 9. září 2010 uživatelem admira
spiderer Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Kdo mate iP 4 a chut zkouset, napiste jake jiz maji support retina displeje, me se to vsechno znovu kopirovat a zkouset nechce ..a mit resizovany 320x480 me nebavi
sureshot Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Odesláno 12. září 2010 timefactors (precista) http://horologycrazy.blogspot.com/2010/09/timefactors-iphone-application.html
sureshot Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 The watchmaking school on your iPad, iPhone and iPod touch The acclaimed Jaeger-LeCoultre application features unrivalled information on Haute Horlogerie, including a beginner?s course in watchmaking expertise. The application, launched in October 2009 and regularly updated, has reached 302,071 downloads up to present. This latest version now available contains: - the entire 2010 collection, - interactive watches that enable you to experience the technical characteristics of certain timepieces, The new Jaeger-LeCoultre Calibre 75 l/l watchmaking game is now available on Jaeger-LeCoultre website. More than 300 participants have joined the game with a record of 10 seconds to complete Level 1. Level 2 is now available. Play the game before November 27, 2010 for your chance to win an extraordinary brand experience. To access the game and test your talent as a master-watchmaker, join the LeClub for Jaeger-LeCoultre connoisseurs right now by clicking here.
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 piaget iPad iPhone http://www.worldtempus.com/en/news/top-news/detail/article/1289295012-piaget-ipadiphone-versions/
jankoxxx Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 existuju taketo aplikacie aj na ine telefony ako iFon?
Frantik Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 existuju taketo aplikacie aj na ine telefony ako iFon? jo, mam ji na AjFounu, nevim jestli je to ta samá, ale je to Piaget
Návštěvník admira Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Montblanc Nicolas Rieussec HUBLOT TAG Heuer Monaco V4 PANERAI
foxik28 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 IWC,Rado,Omega,stowa atd..akorát čekám na g shock ten pořád nefunguje:(
volfda Odesláno 17. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 Montblanc Nicolas Rieussec HUBLOT TAG Heuer Monaco V4 PANERAI Tak jsem si postahoval pár dalších, díky za tip Jsou to moje nejoblíbenější aplikace v iPhonu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se