Martz Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 Před nějakou dobou jsem pořídil jeden časometr se strojkem od Seagullu. Dnes jsem narazil na dobrý tip, jak se mu podívat na zoubek - strčit ho do scanneru. I nastavil jsem svůj Canon 4400F na 4800 DPI (maximální fyzické rozlišení) a z detailu na dýnko mi vypadl obrázek v rozlišení cca. 9000x11000 px, tedy něco přes 100 Mpix. Zmenšil jsem na půlku a prodávám, jak jsem koupil. Co vy na to? Kdepak asi soudruzi udělali chybu? 1 1
gougy Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 Příjemné modření se zdobením v barvě rzi Motiv u každého kusu originál, príma
Martz Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 V červnu jsem je kupoval a myslím, že už v takovém stavu byly. Řekl bych, že strojek ležel někde ve sklepě a tam zreznul. Při montáži to asi neřešili a výstupní kontrola to neodhalila Nosím je dost málo, takže od nošení (že by se zamlžily apod) to určitě není. 1 1
Alojz Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 hold Čína není Švícarsko , ale je dobře, že se tady takové články objevují... 1 3
jara Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Nikde tady nebyla zmínka, zda jsou funkční,krom toho,že jsou jemně zarezlé.Pokud jsou funkční je to dobré a vnukům je asi předávat nebudeš. Tož nazdar,
obchodnik-o3 Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 dobra praca (tvoja),ta rozborka sa oplatila,teraz mas aspon papiere na limitku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se