onney Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Před pár dny jsem se rozhodl, že si nechám pořádně vytunit nějaká seika do stylu ALL BLACK - bude to šílený úlet. Až je budu mít doma, samozřejmě se pochlubím.Máte ale vy nějaké modifikované hodinky? (ručičky, pvd úpravy,...cokoliv) Pokud ano, sem s nimi :-)
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Kde se daj hodinky nechat takhle upravit? A nakolik vychází třeba PVD úpravy? Díky za odpověď. Moc rád bych si pořídil nějaká Seika, jenže na inzerát jsem ještě malej, co se příspěvků týče.
sta Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 (upraveno) to noviisek: Piš, barde, střádej, až budeš mít dvacet milionů, přijď, zúčtujem spolu... Upraveno 1. září 2010 uživatelem sta
onney Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2010 V 1. 9. 2010 v 15:55, 'noviisek' napsal: Kde se daj hodinky nechat takhle upravit? A nakolik vychází třeba PVD úpravy? Díky za odpověď. Moc rád bych si pořídil nějaká Seika, jenže na inzerát jsem ještě malej, co se příspěvků týče. úpravy dělá dost lidí. mrkni třeba na www.10watches.com tam máš hlavně díly na seika. Nevím, kolik stojí pvd úprava, ale můžeš rovnou koupit pvd díly.
little_w Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) V 3. 9. 2010 v 9:05, 'kibi' napsal: moc pekne... to chci! kibi, mrkni na WUS, jsou tam dva moc fajn Seiko mody. odkaz se mi nechce hledat, promin edit: nedalo mi to, nasel jsem ti ten odkaz. Omega mod: a Seiko "Soxa" (Seiko a la Doxa) mod: Upraveno 3. září 2010 uživatelem little_w
horal Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Tadykibi. Rád jsem se také podíval. Zase mám nad čím do večera přemýšlet
onney Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Z toho odkazu se mi zamlouvají ty černé "omega style". Ta luneta je perfektní.
little_w Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 to jsou fofry. no nic, mezitim jsem tam doplnil fotky.
grakij Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Už tady v jiném vlákně byly, ale za mě pro potěchu oka tyto. Škoda toho uchycení ciferníku. zdroj/source
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) little_w: ty souxy jsou parádní. Viděl jsem ještě jedny super. Zkusím je najít. Edit: tady Upraveno 3. září 2010 uživatelem noviisek
puralex Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 V 3. 9. 2010 v 10:52, 'noviisek' napsal: little_w: ty souxy jsou parádní. Viděl jsem ještě jedny super. Zkusím je najít. Edit: tady tyhle sou paradni, rikal sem si ze k seiko diverum patri jedine cernej cifernik, ale tohle je posunuje o kus dal... je to cifr ze Doxa Sub??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se