Martz Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Hrabal jsem se zase ve své bedýnce s nápisem "Hodinky" a rozhodl jsem se vytáhnout mezi živé další kousek. Seznamte se, toto je vintážní kousek od Wyler - tiká, jakoby se nechumelilo. I po těch cca. 80 letech. Nálezový stav byl tragický, nějaký umělec (mám obavu, že to byl můj děda) jim prasácky namaloval indexy namodro a to samé minutovou a hodinovou ručku. Vteřinovka byla na zářivou oranžovou Bez poškození se to podařilo dostat dolů, ale pod tím to nebylo nic moc. Teda spíš nic, než moc. No, podívejte se sami. Průměr bez korunky 32mm, řemen vintage strap. Ale jaký? Tehdá NATO ani Bond nebyli, tak jak mu říkali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Jinak asi by měly vypadat nějak takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveRSV Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Hrabal jsem se zase ve své bedýnce s nápisem "Hodinky" a rozhodl jsem se vytáhnout mezi živé další kousek. Seznamte se, toto je vintážní kousek od Wyler - tiká, jakoby se nechumelilo. I po těch cca. 80 letech. Nálezový stav byl tragický, nějaký umělec (mám obavu, že to byl můj děda) jim prasácky namaloval indexy namodro a to samé minutovou a hodinovou ručku. Vteřinovka byla na zářivou oranžovou Bez poškození se to podařilo dostat dolů, ale pod tím to nebylo nic moc. Teda spíš nic, než moc. No, podívejte se sami. Průměr bez korunky 32mm, řemen vintage strap. Ale jaký? Tehdá NATO ani Bond nebyli, tak jak mu říkali? Moc mi nesedí ten pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se