Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

dnes jsem si kupoval hodinky SEIKO SNA017P, jsou to pěkné hodinky, dal jsem za ně - starší, kompletní balení - 4800,- CZK. Bohužel jsem si nevšiml že na některých indexech chybí uplně luminiscenční prvky. Dá se to nějak opravit, nebo se s tím mám smířit? Celkem mi to tam vadí a mrzí mě to :crying_anim02:

Prosím o radu/pomoc, pokud někdo ví jestli to jde a případně i za kolik....

Předem moc děkuji

post-12996-058713100 1283714274.jpg

Odesláno (upraveno)

Tezko rict, leda najit nejakeho nadsence co ti to udela. Snad tam nejsu kovove kostky, polde mne je to na jen na vrstve barvy. Luminiscencni vrstva jde nanest urcite, ale chtelo by to nanest vsude, jinak asi nebudou svitit stejne. Barva pujde taky.

Nejake zdroje lumi a nebo lidi co latku maji najdes i tady na foru.

Cena? Pokud to clovek dela sam tak asi "par korun". V hodinarstvi tezko rict.

PS: Prece jen si rejpnu, koukni na tohle http://jewelry.shop.ebay.com/Wristwatches-/31387/i.html?Features=Chronograph&LH_ItemCondition=1&rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=seiko&_catref=1&_dmpt=Wristwatches&_fcid=56&_jgr=1&_localstpos=&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m301&gbr=1 a priste nekupuj stare.

Upraveno uživatelem cejny
Odesláno

PS: Prece jen si rejpnu, koukni na tohle http://jewelry.shop....6.c0.m301&gbr=1 a priste nekupuj stare.

Dík za info, vypadá to že tam je jen barva. Co se týče odkazu, trochu jsem ho nepochopil? Hodinky které mám tam nejsou. Ty co jsem koupil jsou kupované za 18 990,- v Ostravě v Planeo quick time. Jsou se vším i s certifikátem. Na internetu jsem našel jen pár stránek se zmínkou o nich, většinou Francie, nebo Turecko s tím že je to starší série, která byla osazena jiným typem safírového skla, které bylo odolnější, ale o dost dražší a tak se od něj po tomto modelu upustilo. Cena na zahraničních webech se pohybovalal okolo 18t (pokud je ještě v prodeji), jen na jedné stránce jsem je našel levně (cca 7t), ale vyprodané (tuším 21jewels.com).

Dotyčný je prodával za 6900,- nakonec jsme se dohodli na 4800,- Je to špatná cena? Mám je radši prodat dál a pořídit jiné?

Sorry za offtopic

Odesláno

Promin ja se zas tak nedival, mne jen prislo ze se prodavaji i podobne a nove. Asi sem trochu prestrelil, takze promin.

PS: Dal to rozebirat nebudu, protoze kazde ma jine nazory, bylo by to subjektivni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...