tch Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 ahojte, poradi niekto hodinky podobne tym na obrazkoch, nie tak drahe, ale na druhej strane od seriozneho vyrobcu, tak do 30000 Sk.
Návštěvník Kamil Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 Ja posledni dobou poslintavam po Ball: Kdyz se zadari, daji se na Ebay koupit kolem tisice USD (bile se mi libi vic): http://cgi.ebay.com/Ball-Engineer-Hydrocar...1QQcmdZViewItem
Návštěvník Kamil Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 Bílé normální Hydrocarbon a GMT:
Návštěvník Kamil Odesláno 22. října 2006 Nahlásit Odesláno 22. října 2006 Jeste se podivej na tyhle: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...:MEWA:IT&ih=008
cigi Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Kamile - normální inženýr hydrokarbón je prostě neodolatelný název pro hodinky! I ty hodinky jsou boží! :) Datumka na správném místě, dvojitý index na 12 :)., k natažení potřebuješ malou dílnu, ale zase vydržej dvacettisícmilpodmořem.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 A zapomněl jsi jak svítí! Mají trubičky s luminiscenčním materiálem na ručkách a indexech i pod lunetou. Jsou boží!:cool:
cigi Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 kamile, já vím, svítí jak baterka - ještě se zeptám - není na nich napsáno USA? - to bych už asi nevydržel!
Lapis Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 A zapomněl jsi jak svítí! Mají trubičky s luminiscenčním materiálem na ručkách a indexech i pod lunetou. Jsou boží!:cool: Ball, původně hodinky amerických železničářů, svítící indexy tvoří plynové mikrotrubice. Líbí se mi vodorovný ukazatel rezervy nátahu u jedněch z řady Trainmaster, ale nemůžu je zatím najít, abych sem dal foto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se