Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj odborníci, pred cca 2 rokmi som si kúpil chronografy VICTORINOX a po roku mi začali meškať zrazu behom 1dňa 1 min. Tak som ich nastavil presne a po 2 týždňoch znova behom 24 h 45s a potom zase šli 1mesiac OK. Ďalší problém bol že ručička chronografu tá hlavná sa nezosinchronizovala na polohu 12 ale rôzne či už 5,12, 20s pred 12. Aj po dodatočnom ručnom prestavení to isté. Keďže majú záruku 36M tak som ich poslal na reklamáciu. Po vrátení šli celkom OK cca držali stratu 5-10s a bolo a teraz znovu behom 24h -1min. Včera som ich nastavil presne a dnes znova 1 min strata. Mám doma ešte jedny SWiSS ALPINE MILITARY tie idú presne bez problému cez 5r a teraz som dával meniť 1x batériu tak neviem čo sú to za šunty tie VICTORINOX :gun_bandana: Neviem či sa stým dá niečo robiť, lebo zase to poslať na reklamáciu či čo? Vďaka za info.

Odesláno

Dnes som ich znovu presne nastavil, tak uvidím čo to povie. Len problém je v tom, že oni idú v pohode 1-2-3 mesiace a potom akoby uťal behom dňa meškajú cca 1min a keď to tak nechám tak s tým meškaním idú zase v pohode a neviem odsledovať ten problém. Keď dorazili zo servisu tak šli 2M a potom sa omeškali a šli zase v pohode. Nerobím manuálne ani nijak s nimi netlučem dokonca sú vodotesne do 100M a ešte som ich netopil tak ma to s...e:crying_anim: Netvrdím že sú to nejaké drahé hodinky ale za 360,-? som čakal min. takú presnosť ako u SWISS ALPIN MILITARY a tie stáli 5r dozadku cca 190,-? . Aj to je dôvod prečo som si kúpil batériové a nie mech. al automaty, že sú presnejšie.

• Po letech...
Odesláno

Nazdar hodinári, tak a zase mi začali meškať tie Victorinoxi, najprv len cca 40 sec len tak a držalo sa to asi 2 týždne ale dnes som všimol že je to 1,50 s, tak som ich nastavil o 13-tej presne a už meškajú 1min. Nakoľko sú po záruke ( vzáruke tento problém bol riešený 2x, cez Vivantis) tak neviem kde ich poslať alebo zobrat do servisu, lebo neviem kde to oni dali opravovať v záruke a stále to isté, tak by som ich niekde inde skúsil dať. Batérka nevim či by bola slabá, lebo sekundovka sa pohybuje normálne nie vo viac-sekundových intervaloch. Som z tých hodiniek lama. 1x som dával meniť batériu na Swiss AM v BA pri 2levoch aj mi to odtlakovali, ale ušiel sa púzdru aj škrabanec a to by som nechcel. Trebalo by mi aj remienok kožený taký istý vymeniť tak by som to vybavil naraz. Je niekde spolahlivý servis, aby som sa ku tomu meškaniu nevracal každý rok? :mad: Ďakujem za rady. Rozmýšlam si kúpiť Oris, ale ked strojčeky baterkové meškajú tak čo potom tieto mechanické, čo som čítal tak tam to tiež nie je žiadna sláva niekedy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...