Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupil jsem si svoje první slušnější hodinky a protože mi Chronomag hodně pomohl s prvními krůčky v tomto světě, musím mu to oplatit. Nebudu raději rozepisovat několikatýdenní anabázi, kdy jsem hodinky vybíral. Nakonec jsem objevil značku OCEAN 7 a bylo jasno, od koho hodinky budou. Vzal bych si nejraději hned troje z jejich portfolia, ale nakonec zvýtězil rozum a volba postupného nákupu. Tahle značka tu na Chronomag moc zastoupení nemá snad jen s vyjímkou LM-7 PloProf, takže bylo na čase aby ziskala nějakého patrona, protože ja s touhle značkou nějaký čas pobudu :) Tak konec řečí, představuji LM-2 Titanium Timer od vybalení až po nasazení!

PS: Časem dodám trochu reprezentativnější fotečky, tohle jsou takové rychlovky z iPhone.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Diky, jsem s nimi maximálně spokojen. Čistý design ciferniku, výborná luminace a každý je unešen z toho, jak je ten titan lehoučký. Ta druhá korunka je na lunetu a funguje v obou směrech!

• po měsících...
Odesláno

Kde konkrétně jsi kupoval ty svoje? Rád bych si je také koupil. Jinak jsem ti posílal SZ.

Odpovedel jsem ti na SZ. Kdyby si mel jeste nejaky dotaz, tak se nevahej ozvat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...