Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobré dopoledne všem. Jak asi někteří víte, neustále jsem přemýtal o DJ II. Stále jsem si nebyl jist, potože mám Milgaussy a přijdou mi podobné... Po pár návštěvách hodinářství a ozkoušení snad všech verzí DJ II. jsem se rozhodl onu výměnu provést. Před časem jsem se zmínil, že pustím Milgaussy a hned jsem měl několik zájemců, kterým je teď nabízím, pokud to neklapne, asi se objeví v prodejním vlákně. Zas tak na to nechvátám, jestli to bude teď, nebo na vánoce je mi jedno. Ale proč sem píšu, chci se zeptat, jestli někdo nemáte nějaký dobrý kontakt na prodejce Rolád, samozřejmě se záměměrem získání lepší ceny. Šel bych i do lehce nošených hodinek, ale max. stav 1. Co se týče provedení, chci modrý ciferník s indexama, viz. fotka. Nedávno mi utekla nabídka na tuto verzi, koupenou v prosinci 2009 za 4350eur, což mi mrzí, ale tak co nadělám. Nejdříve chci beztak prodat Milgaussy, ale tak ptám se, abych věděl s čím kalkulovat  ;)

Předem Vám děkuji za případnou radu a pomoc  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem volfda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...