Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

Buduci tyzden budem v Londyne a mam par otazok.Neviete nahodou ako to tam vyzera s nakupom v kamennych obchodoch?Kde dobre nakupit,ake su tam ceny a ci sa da vyplakat aj nejajaka zlava?Neviem ani zbleptnut anglicky tak budem odkazany na tlmocnika:-).Mam vybranie Lodziny na obrazku,pokial by boli bez datumu tak parada,ale moc v to neverim...V Stutgarte ich mam vyhliadnute za 1269ejro.A jeste jeden dotaz,nejak sa mi objavilo par penazani naviac tak ma napadlo,ci by mi niekto poradil nieco podobne ale o kapku vyssie...tak do tych 1600libier.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj,

Buduci tyzden budem v Londyne a mam par otazok.Neviete nahodou ako to tam vyzera s nakupom v kamennych obchodoch?Kde dobre nakupit,ake su tam ceny a ci sa da vyplakat aj nejajaka zlava?Neviem ani zbleptnut anglicky tak budem odkazany na tlmocnika:-).Mam vybranie Lodziny na obrazku,pokial by boli bez datumu tak parada,ale moc v to neverim...V Stutgarte ich mam vyhliadnute za 1269ejro.A jeste jeden dotaz,nejak sa mi objavilo par penazani naviac tak ma napadlo,ci by mi niekto poradil nieco podobne ale o kapku vyssie...tak do tych 1600libier.

Tak som sa znova vratil k tomu,ze nic ina ako tieto lodziny si nekupim.To co by sa mi ako tak zamluvalo je cenovo niekde totalne inde...5tis ejro za Penerajky dat nemozem.jedine ze by sa bratia v cine pochlapili a urobili mi cenu:-)

Odesláno

goldsmiths nebo ernest jones by ti meli dat nejakou slusnou slevu. jinak bych si ale moc nadeje nedelal, anglie je na hodinky dost draha. bohuzel... ty londziny bys mel rozhodne potkat, zrovna tech je... no ne dost, ale jsou relativne sehnatelne. hodne stesti.

Odesláno

goldsmiths nebo ernest jones by ti meli dat nejakou slusnou slevu. jinak bych si ale moc nadeje nedelal, anglie je na hodinky dost draha. bohuzel... ty londziny bys mel rozhodne potkat, zrovna tech je... no ne dost, ale jsou relativne sehnatelne. hodne stesti.

ernest jones chcel bez zlavy 1300libier,ale co bolo horsie dal som lodziny na ruku a konec,nepreskocila iskra.Proste sme si nesadli...Takze patram dalej.Vsetko spatne je,ale na nieco dobre a tak som limitovany peniazmi polozil na ruku fortisy a ty mi sadli jak rit na serbel...Nie je to jednoduche,fakt nie je...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...