Čumil Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Mám jeden "jednoduchý "dotaz ,jaká je kvalita PVD na hodinkách Vostok ,teda pokud to je vůbec PVD ?Má někdo osobní zkušenost při běžném každodením nošení?Předem děkuji za vaše názory a odpovědi.Dík R.
shamot Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Podľa mojich skúseností je to naozaj PVD a kvalita je rovnako dobrá ako inde. Niektoré modely ale robia s matným PVD a tam neviem. Mám jeden "jednoduchý "dotaz ,jaká je kvalita PVD na hodinkách Vostok ,teda pokud to je vůbec PVD ?Má někdo osobní zkušenost při běžném každodením nošení? Předem děkuji za vaše názory a odpovědi. Dík R.
jartop Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 To by mě také zajímalo... Rád bych tu černou variantu koupil, ale byl bych nerad, kdyby se mi za nějakou dobu blýskaly jako psí kulky
Čumil Odesláno 23. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Dík za odpověď.Zajmala mě pávě zkušenost s denním používáním protože Vostoky patří mezi horké kandidáty na "hodinky k riflím"
barbarosa Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 mám černé asi rok a jsem s nimi velice spokojen. PVD drží, i sklíčko schytalo pár ošlivých ran a je OK, pouze stříbrné orámování kolem skla neuneslo nárazy a jsou na něm vidět lehce šrámy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se