Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tahle poslední myšlenka je docela rozumná. Za sebe řeknu, že není problém vzít i archimede na tahu. I když k černému jsem já dal zpátky černý řemen. Nemá to chybu. Se stříbrným cifrem, který přichází do obchodů by to nebyl problém. U těch certin se nemůžu zbavit DOJMU, že vypadají na tahu víc "lacině" .. sry, můj dojem :mellow::rolleyes: Ovšem stejně se člověk musí rozhodnout sám, takže sleduj i srdíčko..

Upraveno uživatelem Marfil
Odesláno

No urcite na kuzi vypadaji luxusneji nez na tahu (i proto jsem zvazoval tu limitku, ktera mi prisla hodne elegantni). Bohuzel je pro me tah vyrazne praktictejsi, at uz kvuli moznosti namoceni, tak kvuli tomu, ze se bohuzel celkem dost potim a to te kuzi taky nedela nejlip. Vyhledove predpokladam, ze z Certin budou takove hodinky na bezne noseni (i kvuli tomu, ze jsou 100M a tak se nemusi bat koupani) a na "svatek" budou nejake dalsi kousky, kde uz pujde jen o eleganci bez nutnosti resit treba tu vodotesnost nebo vydrz pasku v "extremnich" podminkach. Ono kdyz uz vim, ze winder stoji par tisicovek, tak neni problem mit doma vic kousku :rolleyes:

Odesláno

podobnu skusenost s remienkom od certin mam aj ja. kupil som quartzky certiny. nebolo to vobec lacne na quartz. no a remienok... po velmi kratko case sa zacal lupat... teraz neviem ako to nazvat ta cast do ktorej zastrkavas ten "chvost" remienka. nebolo to z jedneho kusa hrubej koze ale bol to volajaky tenucky, asi kozeny pasik zlepeny do hrubsieho kusu. a jednotlive kusky sa zacinali uz po par mesiacoch bezneho nosenia odlepovat. potom som raz po dlhej jazde autom kde asi 10 hodin prazilo slnko na remienok dostal alergiu z neho. nechapem to dodnes a nie som si vedomy nejakej alergie na kozu. skor si myslim ze tam pustilo nejake lepidlo. skratka a dobre remienok od certin siel dole a 1 mesiac som cakal na original kovovy tah... teraz som uz spokojny.... certiny je asi lepsie brat na kovovom tahu a remienok kozeny si riesit inak... tolko moj nazor

jedinou výtku jsem měl k řemenu, který byl vyloženě odfláknutý a motýlová spona se mi taky moc nezamlouvala. Přitom jedny německé hodinky, co mě stály o několik tis. méně, měly všechno tip ťop, co se řemenu i spony týče. Takže něco na té "pěčlivosti" bude a u Certiny by měli na takových detailech zapracovat.

• Po roku...
Odesláno

mam DS-1 mozem odporucit. su aj mojim avatarom. nech sluzia. gratulacia k spravnemu rozhodnutiu. ja tie svoje predavam teraz. chcem ist na DS podium alebo Prince. stale vsak chcem ostat u znacky Certina. v sportovej elegancii je to cislo 1.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...