Džanek Odesláno 29. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Volal jsem do Koscomu a je možnost tah objednat. Cena cca 9000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 19. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dal jsem na své Carrery řemen z černé Aligátoří kůže a dle mě teď vypadají lépe, než na gumě Ještě bych rád vyzkoušel originální ocelový tah, tak snad někde seženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premek798 Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 No tos mu fakt poradil . Džáne, prohlédni si ebay. Soustřeď se na prodejce s co největším prodejem a s co nejlepším feedbackem. Vyhni se authenticwatches, mají sice 100% feedback, ale nákup u nich je loterie. Velmi zkušený člen Cyber o nich píše, že jednou pošlou hodinky nové a podruhé po opravě. Další možnost je velmi pozorně prozkoumat www.chrono24.com. Pokud o hodinky velmi stojíš, udělej si čas a prolez internet odzhora dolů a vsadím se, že najdeš i další obchdodníky, kteří budou mít požadované hodinky na skladě. Pak odkaz ukaž na chronomagu, myslím, že kolega TomAnt je obrovský znalec TAG Heuer a ten podle fotky pozná jestli se jedná o falzum. Nějaký ten překlep. hoj jsem koukal na net a i nakup primo na strankach authenticwatches muze byt nebezpecny ? kdyz maji napsano nove tak muzou poslat i pouzite ?? to je divne uz se to stalo nekomu diky,, zvazuji nakup od nich .. ne pres ebay ale primo od nich z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marc Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Mám je na kovu, ale musím říct,že krokodýl je krokodýl!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marc Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Myslím,že authentic.... není moc dobrá volba, mají podezřele levné hodinky a i na fóru byly nějaké problémy s nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becx Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 mám stejný problém, jako nováček nemohu založit topic v sekci "koupím"poradí tedy někdo, kde sehnat levně carrery i zánovní, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2011 Mám je na kovu, ale musím říct,že krokodýl je krokodýl!!!! přidám se k tomuto názoru..mám klasiky Carrery na kovu...a včera jsem koupil DAY DATE na krokouši a je to ůplně jiné svezení...sedí mě ta kůže neuvěřitelně..ale zase problém s tím jít do vody..a nebo to neřešit a počase koupit kůži novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se