Přejít na obsah

Tag Heuer Carrera - poraďte začínajícímu

Džanek

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...

No tos mu fakt poradil :thumbsdown_anim: .

Džáne, prohlédni si ebay. Soustřeď se na prodejce s co největším prodejem a s co nejlepším feedbackem. Vyhni se authenticwatches, mají sice 100% feedback, ale nákup u nich je loterie. Velmi zkušený člen Cyber o nich píše, že jednou pošlou hodinky nové a podruhé po opravě.

Další možnost je velmi pozorně prozkoumat www.chrono24.com.

Pokud o hodinky velmi stojíš, udělej si čas a prolez internet odzhora dolů a vsadím se, že najdeš i další obchdodníky, kteří budou mít požadované hodinky na skladě. Pak odkaz ukaž na chronomagu, myslím, že kolega TomAnt je obrovský znalec TAG Heuer a ten podle fotky pozná jestli se jedná o falzum.

Nějaký ten překlep.

hoj jsem koukal na net a i nakup primo na strankach authenticwatches muze byt nebezpecny ? kdyz maji napsano nove tak muzou poslat i pouzite ?? to je divne uz se to stalo nekomu diky,, zvazuji nakup od nich .. ne pres ebay ale primo od nich z netu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Mám je na kovu, ale musím říct,že krokodýl je krokodýl!!!!

přidám se k tomuto názoru..mám klasiky Carrery na kovu...a včera jsem koupil DAY DATE na krokouši a je to ůplně jiné svezení...sedí mě ta kůže neuvěřitelně..ale zase problém s tím jít do vody..a nebo to neřešit a počase koupit kůži novou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...