Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kto vie viac o týchto hodinkách? Vlákno som tu nenašiel... Jedná sa o hodinky tváriace sa Rusky. Mne osobne sa Ruské páčia, hlavne značky s tradíciou... ale jedná sa o tie Slava ktoré boli v histórii vyrábané?

Aké používajú strojčeky, aká je u nich kvalita? Ceny sú hrozne nízke.... Je to teda asiat?

E ešte som našiel asi Bieloruský Luch - Luč.... Rovnako nízka cena, ale modely hrozne pre mňa nepríťažlivé....

Budem rád ak sa viac dozviem. Prípadne odklaz kde sa dozviem. Najlepšie česky, alebo Slovensky.... bo som jedine translator na googlu jazykovo zdatný a to nie je nič moc :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A kde si poriadim skutočné Slava? Mám Vostok-Europe... Bol som rozhodnutý kúpiť si aj za naozaj lacný peniaz Vostok-y ale trošku ma odradili diskusie tu o ich kvalite. Potom som sa zameral na Poljot, ale tam je pre mňa zatiaľ cena ktorú nie som presved&čený dať.

A čo Luč? Je to naozaj Bieloruský výrobok? Alebo tiež Čínsky fajk? Inak, zaujímalo by ma.... ako tie ryže vedia o tom, že by sme práve chceli také a také hodinky..... napr. Ruské a začnú ich valiť v týh veľkých nekvalitných sériách....

Odesláno

No, mne to bolo hneď jasné, podľa ceny.... aj keď u tých Luč som si neni istý... Také Bieloruské hodinky by som chcel :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...