Přejít na obsah

Orient Executive Worldtime Power Reserve

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

nevypadají špatně a cena je příznivá, ale na mojí malou ruku moc velké a složité...

A co tyhle? Mně se líbí moc, roachman je prodával za 265 USD, ale bohužel má vyprodáno a jinde je nedokážu najít.

post-13345-075929900 1287433455.jpg

Odesláno

To by mi až tak nevadilo, jen by mě třeba zajímalo jak jsou na tom s přesností. Alespoň řádově. Mám automaty,ale s ETOu 2824-2 a tam je to maximálně +6/den, ale s tímto nemám zkušenost...

Odesláno

Pravda, ta useklá 12 není právě nejsilnějsí část. Orient Star by měla být lepší řada, která se normálně prodává jenom v Japonsku, používají do nich vlastní strojky. Ještě lepší jsou Orient Star Royal, ale tam už jde cena do tisíců USD. Co se týče přesnosti, tak výrobce udává +25/-15 s /den, což může být dáno relativně nižším taktem 21 600 oproti 28 800 u ETY. Praktickou zkušenost ale nemám. Možnou nevýhodou strojků je, že nejdou natahovat ručně a vteřinovka nejde zastavit.

Odesláno

Pravda, ta useklá 12 není právě nejsilnějsí část. Orient Star by měla být lepší řada, která se normálně prodává jenom v Japonsku, používají do nich vlastní strojky. Ještě lepší jsou Orient Star Royal, ale tam už jde cena do tisíců USD. Co se týče přesnosti, tak výrobce udává +25/-15 s /den, což může být dáno relativně nižším taktem 21 600 oproti 28 800 u ETY. Praktickou zkušenost ale nemám. Možnou nevýhodou strojků je, že nejdou natahovat ručně a vteřinovka nejde zastavit.

Podle me se vlezes do 10s denne a prinejhorsim si je nechas po zachozeni seridit. I eta udava vetsi chybu nez jejich strojky maji v realu, delaj to tak snad vsichni, pokud nejde o strojky s certifikatem nebo to nekdo opravdu seridi. Podle me ty strojky bezne neserizuji a jen to osazuji vsechno stejne a par kousku jde na vystupni kontrolu, tim to pro ne konci. Cena je slusna, pokud to jsou hodinky co se ti libi a dokazes je sehnat tak je klidne ber.
Odesláno

Podle me se vlezes do 10s denne a prinejhorsim si je nechas po zachozeni seridit. I eta udava vetsi chybu nez jejich strojky maji v realu, delaj to tak snad vsichni, pokud nejde o strojky s certifikatem nebo to nekdo opravdu seridi. Podle me ty strojky bezne neserizuji a jen to osazuji vsechno stejne a par kousku jde na vystupni kontrolu, tim to pro ne konci. Cena je slusna, pokud to jsou hodinky co se ti libi a dokazes je sehnat tak je klidne ber.

Souhlas, mám v hodinkách obyčejnou ETU 2824-2, kde výrobce připouští tuším -5/+20s/den, ve skutečnosti mi dělají +2s/den. Taky bych se toho nebál. Kolega má Steinharty s ručním nátahem (kalibr Unitas 6497) a dělají mu +30s/den.
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Orient Star jsou velice povedené hodinky s opravdu dobrým tahem a přesnost je taky dobrá, já mám model WZ0201FD a jsem spokojený jdou mi max. do 5s za den pokud máš o ně zájem a líbí se ti, tak si je kup opravdu chybu neuděláš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...