Radek C Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Dobrý den, jsem na fóru nový a potřeboval bych od zkušenějších poradit. Chtěl bych si koupit hodinky, kde převažuje černá barva a zatím mě designem zaujaly tyto hodinky: - Wenger Led Nomad - Traser Classic Alarm Big Date Pro (popř. Traser Classic Chronograph Big Date Pro) Zajímá mě, zejména Vaše zkušenosti s těmito hodinkami, kvalita jejich zpracování a použitých materiálů, zkušenosti s PVD úpravou u těchto konkrétních hodinek a klady a zápory silikonového tahu oproti kovovému. V současné době vlastním Citizen Eco-Drive Marinaut AT0760-51E. Děkuji za vaše názory
prying Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Ahoj. Mám rád Wengery, ale v tomhle výběru se mi líbí víc Traser. Upraveno 4. října 2010 uživatelem prying
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Myslim, ze Traser je lepsi volba. Proverene, vojenske hodinky, dobra znacka, dobrej design.
sect Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 S Wengerama žádnou zkušenost nemám, ale jednoznačně bych volil Traser.
Fiona Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Hm, tady se mi taky líbí více traser, jinak s wengerama spokojenost:smile_anim:
cejny Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Ja mam od wengeru jedna chrona http://aukro.cz/item1225744502_wenger_commando_chrono_70895.html a krom toho ze jsem si vybral kuzi tak nemuzu nadavat. Ja je mel za 2500kc, takze cena odpovida kvalite. Pokud bych mel volit tak beru traser, oproti wengeru maj jmeno. edit- Jinak me wenger prijde jako celkem rozumna znacka pro nekoho kdo chce hodinky co jsou swiss made a staci mu quartz a jde mu o cenu. Prijde me ze jsou to asi nejlevnejsi swiss made quatzky obecne, jen nemaj hodinarske meno. Upraveno 7. října 2010 uživatelem cejny
noviisek Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Wenger jsou nože. Hodinky maj spíš reklamní Ale hezké. .)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se