Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 10. 2010 v 18:17, '******.chrono' napsal:

(dôvod, po tom čo ste ma totalne sfúkli so Seculusom tak som zklopil uši, vybral si Vostoc alebo Seiko a to som dostal odpoved aby som zmazal všetko čo súvisí s týmto forom...zaregistroval som sa práve kvôli tomu, že tu mi budete vedieť poradiť najlepšie, no namiesto toho ste ma len zprdly :( )

Nemyslel som to vôbec zle, len si si to mal prečitať do konca-ked si kupiš prve hodinky podla našich rad, neostane to pri jednych, preto je najlepšie si rychlo kupiť a už sem nechodiť, lebo sa nakaziš ;)
Odesláno (upraveno)

a co tak tieto.Su ja na kove aj na kozi obe su krasne.Kamos ich ma a neskutocne za tu cenu vyzeraju.Je tam ja safyr,swiss made a celkom dobre spracovanie kvality. http://www.precisiontime.co.uk/tissot-t17152652-tsport-prc200-chronograph-quartz-gents-watch-p-1080.html ale nieco ako certina,tissot,ked ako vidim preferujes swiss made,pokukaj a nechaj si cas,lebo ako to uz tu bolo pisane.Kupis a predas a zistis,ze ches lepsie a lepsie az pokym sa nezblaznis ako asi 99percent ludi co tu vstupilo :gora: :suicide_anim: Je to tu nakazlive.JA som tu cca 3 roky,ked sa nemylim a uz som mal 5 hodiniek)))) a teraz uz pridu 6)))))) takze daj si cas a zalezat)))Tissot by som ti radil))))) aj dost ludi ich tu ma.

a este v odkaze klikni na tie hodinky a dole mas nadherne fotecky aj na ruke))

Upraveno uživatelem jamikadze

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...