Venceremos1 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 PRajem pekný večer vo spolok :-)Stal som sa vlastníkom týchto hodiniek. Ide o značku Poljot :-) Sú úplne "nové", resp. pez akých koľvek šrámov. Remienok nový . Páčia sa mi, len o nich chcem viac vedieť, model, rok výroby a tak.... ak by mi niekto poradil :-) Podelím sa o fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prim_1967 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 PRajem pekný večer vo spolok :-) Stal som sa vlastníkom týchto hodiniek. Ide o značku Poljot :-) Sú úplne "nové", resp. pez akých koľvek šrámov. Remienok nový . Páčia sa mi, len o nich chcem viac vedieť, model, rok výroby a tak.... ak by mi niekto poradil :-) Podelím sa o fotky. Dobrý, hodinky po otvorení prezradia všetko ... alebo aspoň kaliber, ale opatrne, alebo to zveriť odbornikovi, ktorý má na otvorenie prislušný kľúč.
Venceremos1 Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. niečo ti to hovorí?
pato31681 Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Je to automaticky kaliber 2616, nejake info: Poljot 2616 2H Mechanical lever movementAutomatic windingDiameter: 26 mmMovement height: __ mmJewels: 23Functions: hours, minutes, seconds, date calendarShock protectionFrequency: _____ vphPower reserve minimum: __ h Viac info na tomto odkaze http://www.netgrafik.ch/russian-codes.htm Ak by si nasiel na strojceku aj nejake logo, tak sa da zistit zavod a priblizne obdobie vyroby, ale rusi si nerobili ziadne databazy ako napr Omega, takze presny rok pravdepodobne nezistis. Inak su velmi pekne
quequeek Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 S dovoloním použiju toto vlákno :-) Včera jsem vyklízel sklep a našel jsem osobní svatý grál, krabici, kde byly i moje úplně první hodinky Pár primek a hodně "rusů" nejvíc mě zaujaly tyhle Poljoty...hlavě proto, že jdou poměrně přesně a maj alarm! Myslím, že i po letech mají docela charisma. Nezná někdo název modelu nebo přibližný r. výroby?
jankoxxx Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 S dovoloním použiju toto vlákno :-) Včera jsem vyklízel sklep a našel jsem osobní svatý grál, krabici, kde byly i moje úplně první hodinky Pár primek a hodně "rusů" nejvíc mě zaujaly tyhle Poljoty...hlavě proto, že jdou poměrně přesně a maj alarm! Myslím, že i po letech mají docela charisma. Nezná někdo název modelu nebo přibližný r. výroby? pekny ulovok, ked sa vratim domov, prisam-vacku hned bezim na poval a prehrabem stare kramy hodinky s alarmom by mal mat kazdy spravny chlap
Alojz Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 jj jsou pěkný . Taky chci něco najít... 2
Návštěvník Petr G. Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 @Venceremos1: Neprodáváš je právě náhodou na Aukru? http://aukro.cz/item1285580986_poljot_automat_nikdy_nenosene_pozlatene.html
quequeek Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 tak jsem jim dal hezčí řemen a začal jsem nosit celkem pravidelně fascinuje mě, že je to sklepní nález a jsou téměř v NOS stavu
kilosunky Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 Tak na tom remeni vyzera dost dobre... A samozrejme gratulujem
fcervenicky Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 Tie poljoty s alarmom majú fakt niečo do seba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quequeek Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 Tak na tom remeni vyzera dost dobre... A samozrejme gratulujem Dík, byla to taková nutkavá potřeba mít na ruce něco "nového",...inu rozvinutý chronobundus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se