furo Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 nevaham, spis doufam, ze je spravne objednam... je to na mne nejaky slozity... držím palce a potom čakáme kopu fotiek, ale to tebe asi hovoriť nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveRSV Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Hodinky Steinhart se mi líbí snad všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 tak dneska objednany, zacinam si myslet, ze to vyjde budu se těšit na krásný fotečky a gratuluju,jsou moc pěkný a ta lumi parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Musím také uznat, že jsou to parádní hodinky.Připojuji se ke gratulaci a těším se na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 Skusim to napisat sem. Nema ich nahodou niekto? Vymenil by som ich za moje Apollony aj s gumou + doplatok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 Tak tohle je zatracene povedena limitka!Sice je tam trochu znat inspirace Clerc - Hydroscaph, ale jenom decentni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 Me taky prijdou velmi povedeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta gmt Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 To tam už taky mohli dodat bronzový "bezel" jako u Apollonu. Hned bych je v tom případě bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se