petjaan Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 díky za info, do dealu chodím koukat za výklad často a ten "výprodej" je tam už fakt dlouho....podle mě totálně v Hamiltonu přebráno, zbývá pár nezajímavých kousků :-)...podle mého názoru :-)))¨P.
Quido Morava Odesláno 28. října 2011 Nahlásit Odesláno 28. října 2011 díky za info, do dealu chodím koukat za výklad často a ten "výprodej" je tam už fakt dlouho....podle mě totálně v Hamiltonu přebráno, zbývá pár nezajímavých kousků :-)...podle mého názoru :-)))¨ P. tak pro mne ty X-windy nezajímavé nebyly, navíc v provedení , které mi nejvíce vyhovuje... a v té slevě jsem neodolal (i když se přiznám, že kdyby měli Railroady nebo X-landing GTM , tak bych váhal .... ) ;-)
petjaan Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 tak pro mne ty X-windy nezajímavé nebyly, navíc v provedení , které mi nejvíce vyhovuje... a v té slevě jsem neodolal (i když se přiznám, že kdyby měli Railroady nebo X-landing GTM , tak bych váhal .... ) ;-) mě z hamiltonů bere jazzmaster viewmatic...a ten v dealu nemají...:-(
Quido Morava Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 mě z hamiltonů bere jazzmaster viewmatic...a ten v dealu nemají...:-( asi ne, ale já se soustředím na ty sportovnější modely
petjaan Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 asi ne, ale já se soustředím na ty sportovnější modely jazzmastery viewmatic tam nemají určitě, jsem se ptal a známá písnička...není oficiální dovozce...jen vyprodáváme...ok, počkám, mám co dát na ruku :-)
Quido Morava Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 njn - s Hamiltony je u nás obecně poněkud problém, snad se to časem zlepší
Jakubisko Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Můžete se mi, prosím, podívat někdo z Ostravaku, zda nejsou ve výprodeji i Hamilton Khaki King na hnědém řemenu? Díky
Quido Morava Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Můžete se mi, prosím, podívat někdo z Ostravaku, zda nejsou ve výprodeji i Hamilton Khaki King na hnědém řemenu? Díky myslím, že jsem je tam neviděl, ale v týdnu kolem ostravského DEALu půjdu, tak snad nezapomenu - jinak nevím kde ještě v OVA mají hamiltony... ....myslíš tyhle?
Návštěvník admira Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 King Auto, je montovan v Cine, popr. jsou pouzite cinske dily? Mohl by to nekdo potvrdit, ci vyvratit? Dekuji.
Jakubisko Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 myslím, že jsem je tam neviděl, ale v týdnu kolem ostravského DEALu půjdu, tak snad nezapomenu - jinak nevím kde ještě v OVA mají hamiltony... ....myslíš tyhle? Tyhle. Díky Hamilton Khaki King Automatic - černý
petjaan Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Tyhle. Díky Hamilton Khaki King Automatic - černý ok, taky se tam zajdu podívat, jen nevím, kdy to v týdnu výjde, nejsem z OVA a práce je různě... pro každý případ http://www.deal-hodinarstvi.cz/4_deal-kontakt.html a stačí zavolat a víš....:-)
petjaan Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 ok, taky se tam zajdu podívat, jen nevím, kdy to v týdnu výjde, nejsem z OVA a práce je různě... pro každý případ http://www.deal-hodi...al-kontakt.html a stačí zavolat a víš....:-) Tak jsem tam před chvílí byl a ten tvůj model nemají :-(((, poslední 3 kousky za výkladem, z toho dvoje quarzáky a jedny malá chrona automaty....jsem se pro jistotu zeptal i prodavačky...a nejsou...jsem tě nepotěšil, aspoň víš, na čem jsi :-) P.
Quido Morava Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Tak jsem tam před chvílí byl a ten tvůj model nemají :-(((, poslední 3 kousky za výkladem, z toho dvoje quarzáky a jedny malá chrona automaty....jsem se pro jistotu zeptal i prodavačky...a nejsou...jsem tě nepotěšil, aspoň víš, na čem jsi :-) P. tak je jasno - do OVA mám jet zítra, tož už se nemusím ptát.... jsem měl pocit, že jsem tam viděl i regatty, takže jsou už buď pryč, nebo jsem se spletl... soustředil jsem se tehdy na ty X-windy a byl celý v jakémsi opojení
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 ještě dodám - DEAL není ofiko prodejce Hamiltonů, tak koukám, že na Ostravsku s nima bude asi problém, leda, že by někdo o něčem věděl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se