mira1.1 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Zdravím... Dnes odpoledne jsem procházel centrem Brna okolo Oriosy a jedna výloha je věnována JLC. Takže kdo má zájem, už nemusí nutně do Prahy, Vídně nebo Blavy :)Samozřejmě taky záleží na tom, jaké budou mít ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Ode dneška je v Oriose výstava JLC. K vidění je větší množství modelů, než je běžně nabízeno a rozhodně to stojí za to. Jsou to nádherné kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Dnes mi přišla pozvánka mailem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Vážení, vřele doporučuji všem návštěvu Oriosy, ta výstava je jedním slovem boží, tolik modelů pohromadě od této značky jsem ještě neviděl a navíc ta možnost si je osahat a vyzkoušet. Mají tam i spoustu putovních modelů, které potom jen tak k vidění nebudou. Strávil jsem tam včera půldruhé hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se