Aerin Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Zdravím všechny fanoušky pěkných hodinek,moc mi učarovaly poslední dobou Longines Istituto Idrografico R. Marine, leč nemůžu najít jediný e-shop, kde by je měli. Přes všemocný google mi to vyplivne asi 40 stránek s replikami ale ani jeden originál. Nemáte někdo odkaz na nějaký e-shop kde je mají? Zároveň bych se chtěl zeptat na toto video které jsem našelhttp://www.youtube.com/watch?v=SU019i0eJXQJedná se o výše zmiňované hodinky nebo to je nějaký jiný model nebo fake? Předem děkuji za postřehy
Marfi Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 V 10. 10. 2010 v 11:25, 'Aerin' napsal: Jedná se o výše zmiňované hodinky nebo to je nějaký jiný model nebo fake? Předem děkuji za postřehy To na videu je fake.
fobus Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Je to tam dokonca aj napísané...aj keď je použité pekné slovo replika
Aerin Odesláno 10. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Aha, toho jsem si nevšiml, přiznávám že azbukou nevládnu no...Každopádně je to replika těch Istituto Idrografico R. Marine? Nevíte někdo kde se dají koupit? Nemůžu najít jediný shop kde by je měli, všechno jen a jen repliky...ach jo
Tazz Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 (upraveno) To by snad poznal i slepej, že to není jejich replika, to na videu je hnusný jak ....., pokud o ně máš zájem (cena v r.2008 byla cca 53 000,-), nejspíš bych napsal do Švýcar a tam se poptal. Tady originál: Upraveno 11. října 2010 uživatelem Tazz 1
Baker Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Byla to limitovana edice a sehnat se prakticky nedaji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se