Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty milionářu blbé, jak tak koukám na ty tvoje cibule, myslím, že budeš mít hodně bohatýho ježíška. Velká gratulace:)

• po měsících...
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj všichni, dostali jsme jako dědictví hodinky IWC Schaffhausen. Jsou stříbrné, dvouplášťové, funkčí. Nevím jak jsou staré, ale babička tvrdila, že je nosil její tatínek. Chtěla bych je prodat (špatná fin. situace), ale nevím jakou mají cenu. Někdo mi píše 5 000, někdo 10 000, jeden člověk mi napsal dokonce 30 000, ale to jsem četla, že stojí zlaté. Může mi někdo prosím poradit jakou mají hodnotu? Děkuju

Odesláno

to Verca: Bolo by dobre, ak by sa ti sem podarilo vlozit foto hodiniek. IWC je dobra znacka, ale zalezi aj od stavu v akom su. Cenu povedat presne si netrufam, ale myslim si ze 30 000 je za ne vela...

Odesláno

To je tezko rict, jakou maji cenu. Bylo by dobre dat sem nejake foto zepredu, zezadu a strojku. Pripadne jestli jsou k nim nejake doklady? Original krabicka a papiry se taky vyrazne promitaji do vysledne ceny.

Tak "z bricha" bych tipnul, ze pokud jsou v perfektnim stavu, je sance je u nas prodat tak kolem 5000-10000. Opravdu ale zalezi na tom, jak dobry stav tech hodinek je a jestli jsou nejak zvlastni? Jednoduchy a treba opryskany cifernik jim na hodnote moc neprida ;)

Odesláno

No kdybych věděla, jak sem dát obrázek, tak bych to udělala:-((. Jenže jsem na tohle antitalent. Umim to tak možná na email. Hodinky nemají papíry ani orig. pouzdro. Ciferník oprýskaný není, jsou pěkné (tedy alespoň dle mě), vážně poškozené nejsou. Jen sem tam je maličká oděrka. A kdybych je chtěla prodat, kam se mám obrátit? Díky moc všem co mi poradí.

Odesláno

ahoj. ak to zvladnes tak mi mozes poslat to foto na email, a ja ho pridam na forum :) mozes potom tie hodinky skusit predat aj cez forum, alebo napriklad cez internetovu aukciu www.aukro.cz, kde si urcis minimalnu cenu co za ne chces, a uz len cakas ci niekto zareaguje...

Odesláno

Tyhle jsou celkem pekne, pocitam, ze pod 400EUR to nepujde ;) Ty vercine jsou vice mene obycko. Tady jsou pro zajimavost nejake fotky...

DSCN4258_sm.jpg

DSCN4257_sm.jpg

DSCN4235_sm.jpg

DSCN4237_sm.jpg

Pocitam, ze zitra budou na prodej v prodejnim foru ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...