Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

Píšu znova, protože jsem si vlastně všechno rozmyslel. Sice to bude asi déle trvat, než si našetřím, nekoupím si je tedy ihned, ale jelikož hodinky prostě zbožnuju, tak i těch dvacet tisíc za ně dám. I jako chudý student :D Tak se ptám jestli by jste znali nějaké závodní, nebo zajímavé letecké hodinky s cenou do těch 20 000 (možná lehounce nad). Nejlépe chronografy, ale není to nutné. Představoval bych si něco mohutného, hlavně vysokého. S rozměry tak kolem 42mm minimálně. Můžou být na tahu, tak jako na řemínku. Asi bych preferoval gumu, ale nehraje to roli. Určitě automat. Potápky asi ne. Ne úplně přeplácané hodinky. Ale asi nic ve stylu B-Uhr a podobně.

Děkuji moc. Mě se například líbili Hamilton SeaView nebo Tachymiler. Nebo IWC Aquatimer, ale to je mimo moje limity, samozřejme :D

Upraveno uživatelem Gorr GrimWolf
Odesláno

A co by jste říkali na Hamilton Navy GMT 3T v černé s červenými akcenty a na gumě? Nemá někdo zkušenosti s těmito hodinkami a kde je co nejlevnější v Čechách nakoupit (Praha)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Koukni na tady vsem znamy www.chronoshop.cz

Tam si urco vyberes a se Steinhartama chybu neudelas ;-) a parady spousta. Jednoho dne si je taky poridim, az budu velkej kluk.

A kdyz by jsi si chtel priplatit, mam tu jedny TH Carrera cv2010, ale byly by trosku vic nad 20k, hh :-) Uvazuju realne o prodeji.

Odesláno

A co by jste říkali na Hamilton Navy GMT 3T v černé s červenými akcenty a na gumě? Nemá někdo zkušenosti s těmito hodinkami a kde je co nejlevnější v Čechách nakoupit (Praha)

Těch bych se vůbec nebál, super hodinky za velmi přijatelnou cenu.
Odesláno

Těch bych se vůbec nebál, super hodinky za velmi přijatelnou cenu.

Moc se mi líbí, asi do nich pudu. Trkly mě hned do očí a to by asi mělo být u hodinek ;) Jinak nevíte, kde v praze se prodávají Hamiltony? Akorát nevím jestli verzi s červenými nebo bílými akcenty. A nemá je někdo vyfocené na rukách, na tomhle fóru? :)
Odesláno

Moc se mi líbí, asi do nich pudu. Trkly mě hned do očí a to by asi mělo být u hodinek ;) Jinak nevíte, kde v praze se prodávají Hamiltony? Akorát nevím jestli verzi s červenými nebo bílými akcenty. A nemá je někdo vyfocené na rukách, na tomhle fóru? :)

Na Pankráci v Details, tam ho ještě tuším nezavřeli, ale v ČR jsou Hamiltony předražený. Každopádně, kdyby je měli, mohl bys je aspoň vyzkoušet a koupit jinde. Na fóru pár lidí Khaki Navy GMT určitě mělo, ale asi ne úplně stejný, vím že jeden čas byly v prodejní sekci, ale kde skončily netuším.

Třeba se někdo ozve :)

Odesláno (upraveno)

Už taky zavřeli. :(

Minulý týden jsem byl v Arkadách a vypadalo otevřeně :D

Edit: prodává v Praze tedy ještě někdo Hamiltony?

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)

Minulý týden jsem byl v Arkadách a vypadalo otevřeně :D

Tak Tě zklamu, byl jsem tam asi před 2 týdny a vesele se tam upravovalo, ale nedalo mi to, vzal jsem kluka na procházku a na místě Detailsu už je cca týden otevřen obchod Morellato, viz. špatné foto z mobilu. ;) Takže i toto místo koupení Hamiltonů odpadlo.

Edit: a není už ani ve výpisu obchodů - odkaz ;)

post-2676-074517400 1287243944.jpg

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno

Tak to je hodne spatny, existuje teda moznost se na ne v Praze nekde podivat? Nebo by byl snad ochoten se sejit a ukazat mi je? Protoze nakup bude asi lepsi ze zahranici, ze?

Odesláno

Tak Tě zklamu, byl jsem tam asi před 2 týdny a vesele se tam upravovalo, ale nedalo mi to, vzal jsem kluka na procházku a na místě Detailsu už je cca týden otevřen obchod Morellato, viz. špatné foto z mobilu. ;) Takže i toto místo koupení Hamiltonů odpadlo.

Edit: a není už ani ve výpisu obchodů - odkaz ;)

post-2676-074517400 1287243944.jpg

Tak pak se omlouvám za dezinformaci, byl jsem tam na jídle a z dálky viděl výlohu, vypadalo to jako hodinky, takže jsem si myslel, že tam Details pořád je. Příště půjdu blíž :)
Odesláno

Jezis, tohle forum sem objevil opravdu za trest. A co takhle Hamilton Jazzmaster Square Chrono. Uz samotne, bez chrona vypadaji fantasticky, jsou poradne siroke. Aspon podle fotek, ale ta verze s chronem. Moc se mi libi. Ale v Cechach stoji 47tisic, to mi prijde moc. Myslite, ze se mam bat koupe v USA?

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...