Přejít na obsah

vianoce predodvermi

Jata

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pomalicky sa blizia Vianoce a rozhodol som sa ,ze si urobim radost.Poradte mi s kupou.Moja predstava je nieco podomne ako Archimede Arcadia Chronograph(IWC Portuguese Chronograph som radsej ako priklad nedaval,lebo je to pre mna uz ina liga)Limit mam 1600 eur. Budem rad za napady a rady :)

Odesláno

Ešte skús upresnit, ci to maju byt uplne nové hodinky alebo môžu byť mierne jazdené. Tak sa dá lepšie poradiť ;)

Odesláno

a mas aspon zhruba nejaku predstavu ? oblekovky, potapky, pilotky ? :)

Odesláno

a mas aspon zhruba nejaku predstavu ? oblekovky, potapky, pilotky ? :)

a cital si si vobec prvy prispevok? hlada nieco ako archimede arcadia chrono...

a spat k teme, preco nechces archimede arcadia chrono?? v rozpocte to bude

Odesláno

sorry, moja chyba... nejak som to preskocil... :suicide_anim:

k teme...kolega má pravdu, tie archimede by boli v Tvojom limite.

Odesláno

viem,ze su v mojom limite,ale chcem vediet ci sa da najst aj nieco ine. Ja az taky rozhlad nemam,ako niektory clenovia fora...

Odesláno

rozmyslal som nad nimi aj stale rozmyslam,ale nieje to moja oblubena znacka.

Proč, co ti značka udělala?? :huh:

Řekl bych, že kdo chce chrona, nemůže touto novinkou pohrdnout..němci se švýcary většinou v kombinaci nedělají šunty....

Napadá mě, jestli nehledáš nějakou mírně větší exkluzivitu - možná by mohl oslovit ORIS:

http://www.hodinky-k...1LS-I16419.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Inak tie Archimede nie sú vôbec zlé...vo svojej kategórii veľa muziky za tie peniaze.

v podobnom štýle by mohlo byť ešte niečo podobné....mne osobne sa veľmi páčia tieto Steinhartky

Posted Image

Odesláno

Sinn Flieger Chronograph 103 St Sa SN-114.....Ball Fireman Storm Chaser BL-286 ( je to o nejakú stovku nad limit, ale vyzerajú fakt dobre...ako to, že som si ich všimol až teraz ? ) :sad01_anim: a ešte možnoOris BC4 Der Meisterflieger OR-464...ale na toto treba mať gule :smile_anim: a neviem či to splňuje Tvoju predstavu hodiniek ku citujem - slušnému oblečeniu...

Odesláno

A skús sa pozrieť do predajného vlákna...člen fóra decebal tam ponúka Fortis Chronograf... ešte by si mohol uviesť aká by to mala byť max. veľkosť....

Odesláno

Ball Fireman Storm Chaser BL-286 su pekne hodinky.Pacia sa,ale uz su nad moj limit 1600 libier je trosicku viacej eur :) velkost min.42mm a max.45mm

Odesláno

chcem blizsie specifikovat ...hladam hodinky k rokovaniam a spolocenkym udalostiam(chcem hodinky ,ktore si mozem zobrat na rokovanie a nebudem sa za ne "hambit").

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...