Xjmeno363 Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 (upraveno) V 26. 10. 2006 v 11:45, 'zdenda' napsal: .... Minulý rok vydalo Národní technické muzeum CD Technologie náramkových hodinek PRIM ... Byl jsem v muzeu v NMnM minulý týden (mimochodem za lidových 15 kaček super, příjemná průvodkyně kolem 30ky...) měli tam ukázku - pěkně svázané (lepená vazba), barevné přílohy, formát A4, hezky čitelné.... tak jsem se namlsal a objednal to (za 490,-). Říkal jsem si jde to na dobré účely, 500 běžně prochlastám za večer v hospodě... přišel mi domů balík a v něm: pouze halda okopírovaných á-čtyřek z kopírky bez jakékoliv, byť i jenom kroužkové vazby. To je fakt nám.rd. Takže doporučuji objednat spíš to CD s pdf za 180,- někde si to vytisknout a ve skriptárně svázat. Vyjde vás to na 100,- aspoň mně těší, že ty prachy šli NtM, a ne nějakýmu prodavači teplé vody... PS: mimochodem v NMnM mají za 500,- moc hezkou knížku: Dějiny československého hodinářského průmyslu I. a II. Ta se taky vyplatí. Spousta zajímavých inf. Teď zrovna dávám dohromady jedny stolní gustav becker, doteď jsem o té firmě věděl jenom, že existovala... Upraveno 6. května 2011 uživatelem Xjmeno363
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se