Jarett Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Neúspěšně jsem pátral zde na fóru ... máte je někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Nikdo nic ? Přemýšlím o nich .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Jedny pěkné jsem zahlídl tady: http://www.uhren-miquel.de/Omega-Speedmaster-125-Chronograph-Chronometer-Limitiert_art_1873_de.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Jediny co o nich vim je snad ze hodinky jsou reseny jako cace in case, takze by mely jit vyjmout i s tlacitky a korunkou spodem z pouzdra ven a pripadne dat do jineho "obalu" s tahem. JInak jsem je ti na foru u nikoho nezahlidl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Jediny co o nich vim je snad ze hodinky jsou reseny jako cace in case, takze by mely jit vyjmout i s tlacitky a korunkou spodem z pouzdra ven a pripadne dat do jineho "obalu" s tahem. JInak jsem je ti na foru u nikoho nezahlidl... vím o tom ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 vím o tom ... Tak to jsem teda netusil a dost se mi to libi...Jak to tam drzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Tak to jsem teda netusil a dost se mi to libi...Jak to tam drzi? Jestli se nepletu,tak dýnko má dvě části, vnitřní a vnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 jarrete, my se budem muset potkat;) mam je, pres vikend mozna zas stihnu udelat foto jak u memomaticu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 jarrete, my se budem muset potkat;) mam je, pres vikend mozna zas stihnu udelat foto jak u memomaticu Určitě postni foto ... ! Jinak memomatic je super, zvonění tak akorát na probuzení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 jarrete, my se budem muset potkat;) mam je, pres vikend mozna zas stihnu udelat foto jak u memomaticu a nevemes je nikdy a ty zrovna bych rad zkusil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se