sureshot Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 video The Ethiopian Caterpillar is a bejeweled automaton from the year 1820. Attributed to Henri Maillardet, only six automaton caterpillars are known to exist and the other five are in prestigious collections in Europe, include one in the Patek Philippe museum and another two in the Sandoz collection (see Parmigiani for more on them). 1 1
Skalamander Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 video The Ethiopian Caterpillar is a bejeweled automaton from the year 1820. Attributed to Henri Maillardet, only six automaton caterpillars are known to exist and the other five are in prestigious collections in Europe, include one in the Patek Philippe museum and another two in the Sandoz collection (see Parmigiani for more on them). nechci nějak buzerovat, ale už jsem si toho u tebe všiml víckrát- proč zakládáš tato vlákna o hodinkách v této sekci? 1
sureshot Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2010 tak prosim nebuzeruj pokial sa nemylim, dal som sem mechanicku husenicu ktora nevie ukazovat cas. a pokial sa nemylim druhy raz tak sekcia Chronomag fórum > Ostatní diskuse (o serveru, zábava a tak) > Ostatní diskuse a zábava je primarne urcena na tento druh ostatneho, diskusii a zabavy. nechci nějak buzerovat, ale už jsem si toho u tebe všiml víckrát- proč zakládáš tato vlákna o hodinkách v této sekci?
sta Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 housenka je bomba, dá se to někde koupit? moje dcerky by to určitě potěšilo :-)))
911 Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 housenka je bomba, dá se to někde koupit? moje dcerky by to určitě potěšilo :-))) za $350,000-$450,000 je to super hracka, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se