šíma Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Kolegáčkové, může mi někdo prozradit, co znamená ta rytina na mých Seamasterech? Vypadá to jako vesmír, kde se točí hvězdy a písmena Omega?! Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Buď v klidu, není to slovo "replika" v čínštině. Je to znak, co Omega posledních pár let (od roku 2002??? - někdo mě opravte!) dává na dýnka, aby se znesnadnilo fejkování. Edit: Má to být Omega v zeměkouli. Že by to značilo, že Omega přestává být švýcarskou značkou a stává se se "globální / nadnárodní"? Snad ne. Upraveno 27. října 2010 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Je to bezpecnostni prvek, ktery by mel znesnadnit fejkarum fejkovani hodinek zn. Omega Nevim od kdy se to pouziva, ale clen Seamaster tu o tom myslim nedavno psal EDIT: Tady nez clovek posle par jinych odpovedi tak je vsechno vyreseny Upraveno 27. října 2010 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 ..EDIT: Tady nez clovek posle par jinych odpovedi tak je vsechno vyreseny Kdybys to nemlátil do skla na ajfounu, třeba bys byl prva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Díky, díky, ještě se mi rýsuje jeden problém, ale to až po důkladnějším pozorování. To je tak, když má někdo indiánské jméno "Ten, který píchá hnidy"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgonza Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Buď v klidu, není to slovo "replika" v čínštině. Je to znak, co Omega posledních pár let (od roku 2002??? - někdo mě opravte!) dává na dýnka, aby se znesnadnilo fejkování. Edit: Má to být Omega v zeměkouli. Že by to značilo, že Omega přestává být švýcarskou značkou a stává se se "globální / nadnárodní"? Snad ne. Mělo by to být na všech modelech? Zvažuju koupi Deville Power reserve 4832.31.32, které už se nevyrábí a v nabídkách, např. zde:2006 Omega DeVille, kde nic takového nadýnku nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Mělo by to být na všech modelech? Zvažuju koupi Deville Power reserve 4832.31.32, které už se nevyrábí a v nabídkách, např. zde:2006 Omega DeVille, kde nic takového nadýnku nevidím. Puvodne jsem myslel, ze to maji jenom Seamastery, ale maji to i Constellation: /// Otazkou zustava, zdali treba na decentni hodinky tento prvek nedavaji, zkusim o tom neco dohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 EDIT: Fakt je ten, ze na Omegach z rady DeVille jsem to zatim nikdy nevidel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Sima: Takovejch je nas tu vic:-) Nenapinej a podel se! At muzeme taky spekulovat:-) Upraveno 27. října 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) šímo, jestli máš pochybnosti, postni fotku ciferníku a pouzdra. Podle polohy He-ventilu se fejk pozná snadno. Upraveno 27. října 2010 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 EDIT: Fakt je ten, ze na Omegach z rady DeVille jsem to zatim nikdy nevidel.. Na De Ville small second jsem to měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 28. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 O pravosti pochyby nemám, všechny příslušné prvky jsou na správných místech včetně karty a dokladu o koupi. To o čem jsem mluvil včera, mě vyděsilo, ale vzhledem k tomu, že už je vše OK, šel jsem hned ráno spočítat prázdné lahváče, ale byly jen tři, takže opilost skoro vylučuji. Tedy : Když jsem hodinky vybalil, šly o pár sekund napřed (v poště byly pět dní). V rámci prvotní údržby a kontroly pravosti jsem si neodpustil je otevřít, abych viděl rytiny na víčku a na strojku (jsou echt). No a pak jsem je nastavil na přesně podle www.presnycas.eu a od té doby běhaly jak splašené, třeba skoro +1 sec za minutu, pak se zase zpozdily, zrychlily atd. Už jsem si to pomalu házel, ale nakonec jsem místo věšení šel spát. Ještě před tím jsem zjistil odchylku s digitálkami o kterých vím, že jdou relativně přesně. Byla + 3 sec. Ráno byla taky + 3 sec. Jsou tři možnosti : buď blbly hodinky, nebo přesný čas EU, nebo jsem zešílel. Teď je budu z povzdálí sledovat. Hlavně nenápadně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Klonil bych se k blbnutí času na EU.. presnycas.eu a presnycas.cz. Prohlížeče Google Chrome a Opera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Teď jsem se vrátil z chalupy. Jdou přesně. Ufff... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Mám SMP z 09/2004 a dýnku to není. Takže můžu obnovit dotaz od kdy to tam je? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Co mam odpozorovano, tak u SMP i PO to myslim zacali davat cca konec 2007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Já se musím ještě jednou vrátit k tomu přesnému času. Před chvílí jsem kontroloval přesnost hodinek - 3.11. jsem je přinesl od Dušáka seřízeny "napřesno". Podíval jsem se nejdřív na PRESNYCAS.EU, podle kterého se za těch více než 11 dní předešly o 3 sec. Vzhledem k udávané přesnosti strojku 1538 +/- 3 sec za měsíc jsem konstatoval, že i v tomto ohledu jsem byl prodejcem okraden ( ) a začal jsem pátrat na internetu po dalších zdrojích přesného času. Brzy jsem se dostal něco jako PRESNYCAS ON-LINE a podle toho byla odchylka jen cca + 1 sec. Fajn. Pak jsem se vrátil na PRESNYCAS.EU a zase jsem nevěřil, neboť ukazoval čas asi o 25 sec jinde. Pak jsem juknul taky na minuty. Ukazoval o 32 minut méně než bylo... A teď se tam jdu schválně podívat : Ukazuje o 3 min. 50 sec méně. Vzhledem k tomu, že jsem se na to konto před pár dny málem oběsil, je to dobré rozuzlení, ale dál už mi to hlava nebere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Nema smysl se orientovat podle tech internetovych serveru, vliv na zpozdeni ma krom zvoleneho prohlizece tolik dalsich aspektu, ze nez to vse vysvetlovat bych se obesil zase ja asi. Ani dle treba teletextu nema smysl neco kontrolovat, zvlast pokud jde o digi vysilani. Na analogu to jeste celkem slo. Tvy quartzky jsou presny urcite jak maji, don´t panic. Jestli je to obsesivni, porid si radiem rizene, nebo domaci atomove hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Neboj, v podstatě mě přesný čas vůbec nezajímá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Neboj, v podstatě mě přesný čas vůbec nezajímá... To jsem chtel slyset Navic sis perfektne unesl vlastni tema :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se