Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Dík Matthew, ale sklamem ťa. Ako som to už skôr písal, nevšimol som si pri fotení, že cvakám na nízkom, základnom rozlišení, zistil som si to asi po 10tej fotke...medzitým som prešiel na iné miesto a to pôvodné, s tak tenkým a polopriehľadným ľadom a zadržovanými bublinami pod ním, som už nenašiel..asi som ho preboril, pri inom zábere. Mňa to dodnes štve, ale čo stane sa...

Takže tá fotka, ktorú chceš, je pred orezom o málinko väčšia ako tu v galérii, čo je aj tak dosť málo na tapetu.

Ďalšia zima to však istí. Už neurobím tak blbú chybu. :smile_anim:

Odesláno

Dík Matthew, ale sklamem ťa. Ako som to už skôr písal, nevšimol som si pri fotení, že cvakám na nízkom, základnom rozlišení, zistil som si to asi po 10tej fotke...medzitým som prešiel na iné miesto a to pôvodné, s tak tenkým a polopriehľadným ľadom a zadržovanými bublinami pod ním, som už nenašiel..asi som ho preboril, pri inom zábere. Mňa to dodnes štve, ale čo stane sa...

Takže tá fotka, ktorú chceš, je pred orezom o málinko väčšia ako tu v galérii, čo je aj tak dosť málo na tapetu.

Ďalšia zima to však istí. Už neurobím tak blbú chybu. :smile_anim:

ok... vyberu si nějakou jinou :)

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Diky Aldo, od Teba to zvlášť poteší. Určite by niektorým ešte viac pasovala úprava v čb a ja nejaké už aj takto upravené mám, ale zatiaľ som vo fáze farby :) Na drink kvalitného čiernobieleho si rád odskočím do Tvojej foto galérie.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...