ava Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Teď jsem se poslintal a víra ve Fortisky se zvětšila....
Matthew Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 nádherný hodinky a dokonalý fotky! ta fotka pod ledem je naprosto boží poslal bys mi ji v původním rozlišení? chci ji na plochu!
StanoBare Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Dík Matthew, ale sklamem ťa. Ako som to už skôr písal, nevšimol som si pri fotení, že cvakám na nízkom, základnom rozlišení, zistil som si to asi po 10tej fotke...medzitým som prešiel na iné miesto a to pôvodné, s tak tenkým a polopriehľadným ľadom a zadržovanými bublinami pod ním, som už nenašiel..asi som ho preboril, pri inom zábere. Mňa to dodnes štve, ale čo stane sa... Takže tá fotka, ktorú chceš, je pred orezom o málinko väčšia ako tu v galérii, čo je aj tak dosť málo na tapetu. Ďalšia zima to však istí. Už neurobím tak blbú chybu.
Matthew Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Dík Matthew, ale sklamem ťa. Ako som to už skôr písal, nevšimol som si pri fotení, že cvakám na nízkom, základnom rozlišení, zistil som si to asi po 10tej fotke...medzitým som prešiel na iné miesto a to pôvodné, s tak tenkým a polopriehľadným ľadom a zadržovanými bublinami pod ním, som už nenašiel..asi som ho preboril, pri inom zábere. Mňa to dodnes štve, ale čo stane sa... Takže tá fotka, ktorú chceš, je pred orezom o málinko väčšia ako tu v galérii, čo je aj tak dosť málo na tapetu. Ďalšia zima to však istí. Už neurobím tak blbú chybu. ok... vyberu si nějakou jinou
Gulas Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 .až mě haňba fackuje, že jsem tento thread neobjevil dřív...nejlepší fotky, co jsem tu za celou dobu viděl
StanoBare Odesláno 1. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Dík, dík. Sice fotky ešte majú rezervy, ale reakcia poteší.
obchodnik-o3 Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 tiez som si to vsimol az teraz,ale musim uznat krasu fortisiek aj pekne aranzma,tesim sa na foto ked sa dostanes k zrkadlovke z ktorych koncin si? ak sa mozem opytat
StanoBare Odesláno 1. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Ach zrkadlovka, to by bolo! Ale postupne sa aj k nej dostanem. Som z východu SVK.
matobp Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 hm,parada...po tychto fotkach skusim s mojou zrkadlovku fotit inak ako v automatickom rezime :)dik za inspiraciu
obchodnik-o3 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 este ze su to len budky a nie kopletky
StanoBare Odesláno 26. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2011 (upraveno) jedna z fotiek asi nebude nič pre janka (jankoxxx) edit: dpi Upraveno 26. května 2011 uživatelem StanoBare
StanoBare Odesláno 28. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Diky Aldo, od Teba to zvlášť poteší. Určite by niektorým ešte viac pasovala úprava v čb a ja nejaké už aj takto upravené mám, ale zatiaľ som vo fáze farby Na drink kvalitného čiernobieleho si rád odskočím do Tvojej foto galérie.
StanoBare Odesláno 23. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Podvečernáedit: oprava dpi Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem StanoBare
StanoBare Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Skúšky s otiskom primŕzajúceho ťahu. Samozrejme, nadpis Fortis zo spony tu už je otočený.
Pavel K. Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Odesláno 2. února 2012 Ten zmrzlej nápis je bomba Jinak všechny fotky máš moc pěkný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se