Dalisonline Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 Můj věk již dávno překročil čtyřicítku. Samozřejmě pamatuji doby, kdy jsem bez hodinek neudělal ani krok. V posledních letech bývalo moje zápěstí prázdné, jenom první věc kterou jsem bral p ránu do ruky byl mobil.Tyto hodinky mám tři dny.Nazývám je startovními hodinkami, protože se opět musím naučit žít s hodinkami.Také si vyzkouším jestli mi sedí tato velikost. V každém případě bych chtěl jít do mechanik s ručním nátahem. A moje značka na, kterou střádám nyní pokladničku? Tu si můžete odvodit z mých tzv. startovních hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Odesláno 31. října 2010 Můj věk již dávno překročil čtyřicítku. Samozřejmě pamatuji doby, kdy jsem bez hodinek neudělal ani krok. V posledních letech bývalo moje zápěstí prázdné, jenom první věc kterou jsem bral p ránu do ruky byl mobil.Tyto hodinky mám tři dny.Nazývám je startovními hodinkami, protože se opět musím naučit žít s hodinkami.Také si vyzkouším jestli mi sedí tato velikost. V každém případě bych chtěl jít do mechanik s ručním nátahem. A moje značka na, kterou střádám nyní pokladničku? Tu si můžete odvodit z mých tzv. startovních hodinek. Tak jako přebarvíme tvář na tmavo a do znaku dáme poslední písmeno řecké abecedy? Pro muže po čtyřicítce (stejně jako pro ty další v kategorii 17-170let) asi není jiná volba mechanik s ručním nátahem.. Vítej ve hře
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se