Gorgiano Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Ahoj ahoj ahoj?? Koukam po hodinkach,oblekovkach jako darek. Jednoduche a kvalitni a do ceny 200$ (zrovna jsem v usa). Dost mne zaujaly tyto: http://www.seiyajapan.com/product/S-AAAA101/ALBA-Automatic-Watch-RIKI-WATANABE-AAAA101.html Kbyby jste nasli podobne kvality a "dysajnu",tak bych byl moooc vdecny! (a asi nejradeji Seiko) Dekuju
funf5 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Ahoj ahoj ahoj?? Koukam po hodinkach,oblekovkach jako darek. Jednoduche a kvalitni a do ceny 200$ (zrovna jsem v usa). Dost mne zaujaly tyto: http://www.seiyajapan.com/product/S-AAAA101/ALBA-Automatic-Watch-RIKI-WATANABE-AAAA101.html Kbyby jste nasli podobne kvality a "dysajnu",tak bych byl moooc vdecny! (a asi nejradeji Seiko) Dekuju Podle mě jsou parádní, nabízel je i Kubson a než jsem se rozhoupal, tak se doprodaly (víc se mi líbily s hnědým ciferníkem). Za tu cenu těžko seženeš něco podobného a pokud tě zaujaly, neváhej
Horhe Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Co chceš víc hledat, kup tohle. Riki patří pod seiko, takže kvalita srovnatelná, neni to tak profláklý a cena je včetně pošty... Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem Horhe
Vladimír P. Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Hodinky pěkné, ale pozor na tu velikost. Podle mne jsou docela prťavé.
SaKaL Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2010 Hodinky pěkné, ale pozor na tu velikost. Podle mne jsou docela prťavé. Souhlas! 36,8 mm je na chlapa trochu málo... (pokud to tedy nechceš pro dámu)
Gorgiano Odesláno 3. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Souhlas! 36,8 mm je na chlapa trochu málo... (pokud to tedy nechceš pro dámu) Podle fotek co jsem videl,tak vubec nevypadaly spatne na ruce okolo 18cm , proste drobnejsi oblekovky.
Gorgiano Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Tak prisly a byly darovany a vypadaji vyborne,nejsou male a za ty prachy vypadaji o tridu vyse. V teto cene zajimavejsi oblekovky stejne kvalitni bude asi tezke hledat. Asi vim co budou moje prvni oblekovky! Dekuju moc za rady a nazory!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se