D_o_S Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Ahoj, sháním natahovač na Rolex Submarinery. Přemýšlím o tomto: http://www.timemachine.cz/watch-windery-natahovace-hodinek/pro-1-ks-hodinek$4-36 Máte ho někdo? Zatím mi připadá absurdní investovat desetitisíce do natahovače, jehož součástky mají hodnotu pár stovek... proto se poohlížím po něčem levném. Mojí absolutní prioritou je, aby tam hodinky pevně držely - mám velmi malé zápěstí. Nechci, aby pohybem plandaly, a poškrábal se tak tah. Myslíte, že se na polštářku udrží? Dík za názory.
volfda Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Ahoj, mám Vicstar natahovač z tohoto obchodu. Nemohu si na něj stěžovat. Taktéž mi přišlo zcela nesmyslné platit šílené sumy za natahovače... Měl jsem Eilux na dvoje, nyní mám Vicstar na čtvery hodinky. S Vicstarem jsem spokojen více, jak s Eiluxem, ten byl hlučný, uchycení na hodinky nic moc a adaptér jsem musel dokupovat extra. Byl sice kožený, ale to je mi fakt jedno... Jen doporučuji rovnou vzít natahovač na více hodinek, jeden nikdy neví
blackhead Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 (upraveno) Ahoj, mám Vicstar natahovač z tohoto obchodu. Nemohu si na něj stěžovat. Taktéž mi přišlo zcela nesmyslné platit šílené sumy za natahovače... Měl jsem Eilux na dvoje, nyní mám Vicstar na čtvery hodinky. S Vicstarem jsem spokojen více, jak s Eiluxem, ten byl hlučný, uchycení na hodinky nic moc a adaptér jsem musel dokupovat extra. Byl sice kožený, ale to je mi fakt jedno... Jen doporučuji rovnou vzít natahovač na více hodinek, jeden nikdy neví Ja mam ten kozenkovy cerny na 3 kusy asi mesic a vse funguje dobre, hodinky drzi, prepinace jsou odolne, je tichy .... Upraveno 9. listopadu 2010 uživatelem blackhead
D_o_S Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Dik, a nevite nekdo, co se da nastavit na tom LCD? Je tam i nejaky nocni mod?
Jakubisko Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2010 Mám Vicstar na dvoje hodinky. Rozhodně nehrozí jakékoliv poškrábání tahu, hodinky drží na místě. Na LCD se nastavuje rychlost otáček za 24h a směr, odděleně pro každou hlavu. Noční mód nevím co je, ale např. těch 650ot, co používám já se rozdělí do celého dne a vždy točí asi 2min každou půlhodinu cca.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se