funf5 Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Je tu vlákno o dovolené, tak proč ne i tohle Junkers G-38 Hand Wind a Seiko MonsterFoceno z ruky a věcmi co se povalovaly kolem...
sta Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 V 9. 11. 2010 v 19:27, 'funf5' napsal: Je tu vlákno o dovolené, tak proč ne i tohle Junkers G-38 Hand Wind a Seiko Monster Foceno z ruky a věcmi co se povalovaly kolem... tak aspon napiš kam ta služebka byla
mechano Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Zdá se, že s nářadím to máš dost jednoduché. Gratuluju.
funf5 Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 @ sta - služebka stále probíhá a jsem v Indii - Bombay @ mechano - s nařadím na hodinky to mám zatím opravdu jednoduché koupil jsem si tady svůj první hodinářský šroubováček a při další výpravě na Chor Bazaar se chystám hledat další velikosti, pinzety a nějaké strojky viz. toto vlákno ať mám po večerech do čeho rýpat, pročítám zároveň vlákno "Opravy, servis atd..."
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se