Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Na fóru jsem udělal cirka 10 obchodů. Jen jeden jsem nezvládl, a to prodej Omeg. Nechci se nijak vymlouvat, pos.al sem to. Dle mého názoru je jeden člověk, kterému dlužím omluvu, a to je Shag. Tímto se Ti veřejně omlouvám! Promiň mi to. S nikým jiným, krom kupce, sem se v jednání nedostal dál. V ten den sem si psal naráz s 15 lidmi, proto sem uzavření prodeje oznámil v inzerátu před uzamknutím. Je škoda, že se sem uvedlo jen to negativní, protože s mnohými z vás sem udělal řádný a bezproblémový obchod. V SZ mi přišlo mnoho poděkování, ale holt zveřejňují se jen ty negativa, která se dobře a rády čtou. V této antikampani sem dostal něco kolem 20 mínusů, tímpádem má reputace je logicky v pr.eli, takže zde na fóru končím. Pokud to jde, žádám tímto veřejně adminy o zrušení mého profilu. Děkuji. Ještě jednou se omlouvám Shagovi. Děkuji chronomagu za získání informací a umožnění prodejů či koupí.

• Dát hlas 10
Odesláno

Na fóru jsem udělal cirka 10 obchodů. Jen jeden jsem nezvládl, a to prodej Omeg. Nechci se nijak vymlouvat, pos.al sem to. Dle mého názoru je jeden člověk, kterému dlužím omluvu, a to je Shag. Tímto se Ti veřejně omlouvám! Promiň mi to. S nikým jiným, krom kupce, sem se v jednání nedostal dál. V ten den sem si psal naráz s 15 lidmi, proto sem uzavření prodeje oznámil v inzerátu před uzamknutím. Je škoda, že se sem uvedlo jen to negativní, protože s mnohými z vás sem udělal řádný a bezproblémový obchod. V SZ mi přišlo mnoho poděkování, ale holt zveřejňují se jen ty negativa, která se dobře a rády čtou. V této antikampani sem dostal něco kolem 20 mínusů, tímpádem má reputace je logicky v pr.eli, takže zde na fóru končím. Pokud to jde, žádám tímto veřejně adminy o zrušení mého profilu. Děkuji. Ještě jednou se omlouvám Shagovi. Děkuji chronomagu za získání informací a umožnění prodejů či koupí.

ser na to, hadam nebudes rusit profil koli pataliam ako tato. to ze clovek nieco poserie sa stane obcas kazdemu.

Odesláno

Neblbni, nic neruš, stane se.. Já teď zase krásně něco posral v práci, všichni mi nadávaj, a dávám výpověď? Nikolivěk, prostě si večer chlapsky dám o hodně víc piv než jsem měl v plánu a všechno bude fajn :D

Odesláno (upraveno)

Jasny Pitrs. Shagovi ses omluvil , druhej problem se vyresil...  Takze je to ok. Nedelej zadna unahlena rozhodnuti...

EDIT: A koukam, ze reputaci mas v profilu plusovou.

Upraveno uživatelem Dantechno
  • po měsících...
Odesláno

Ahojte, ja som s pitrsom mal rozjednany jeden mensi obchod, ale nakoniec to zlyhalo koli mojej chybe a oneskoreni, a s pitrsom bola cely cas normalna komunikacia a navyse bol trpezlivy az az.

Keby to nebolo dokaslane (oneskorene) z mojej strany, verim ze by vsetko prebehlo ako ma byt, cize za mna je uplne ok!

• po měsících...
  • Po letech...
Návštěvník cecil
Odesláno

S Petrem mam za sebou uz nekolikaty obchod a naprosto seriozní a férový člen.Vím že po tomto člověku nemusim ani přepočítávat peníze.Naprostá důvěra vřele doporučuji a děkuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...