Návštěvník milosklikar Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Tak to jo, klasickej happyend...
Donuts Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Hodinky omylem spadly do drticky a nejsou tudiz nadale k prodeji.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Na fóru jsem udělal cirka 10 obchodů. Jen jeden jsem nezvládl, a to prodej Omeg. Nechci se nijak vymlouvat, pos.al sem to. Dle mého názoru je jeden člověk, kterému dlužím omluvu, a to je Shag. Tímto se Ti veřejně omlouvám! Promiň mi to. S nikým jiným, krom kupce, sem se v jednání nedostal dál. V ten den sem si psal naráz s 15 lidmi, proto sem uzavření prodeje oznámil v inzerátu před uzamknutím. Je škoda, že se sem uvedlo jen to negativní, protože s mnohými z vás sem udělal řádný a bezproblémový obchod. V SZ mi přišlo mnoho poděkování, ale holt zveřejňují se jen ty negativa, která se dobře a rády čtou. V této antikampani sem dostal něco kolem 20 mínusů, tímpádem má reputace je logicky v pr.eli, takže zde na fóru končím. Pokud to jde, žádám tímto veřejně adminy o zrušení mého profilu. Děkuji. Ještě jednou se omlouvám Shagovi. Děkuji chronomagu za získání informací a umožnění prodejů či koupí. 10
sureshot Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 to chce pivo a riadne sa vyspat ono to prejde.
jankoxxx Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Na fóru jsem udělal cirka 10 obchodů. Jen jeden jsem nezvládl, a to prodej Omeg. Nechci se nijak vymlouvat, pos.al sem to. Dle mého názoru je jeden člověk, kterému dlužím omluvu, a to je Shag. Tímto se Ti veřejně omlouvám! Promiň mi to. S nikým jiným, krom kupce, sem se v jednání nedostal dál. V ten den sem si psal naráz s 15 lidmi, proto sem uzavření prodeje oznámil v inzerátu před uzamknutím. Je škoda, že se sem uvedlo jen to negativní, protože s mnohými z vás sem udělal řádný a bezproblémový obchod. V SZ mi přišlo mnoho poděkování, ale holt zveřejňují se jen ty negativa, která se dobře a rády čtou. V této antikampani sem dostal něco kolem 20 mínusů, tímpádem má reputace je logicky v pr.eli, takže zde na fóru končím. Pokud to jde, žádám tímto veřejně adminy o zrušení mého profilu. Děkuji. Ještě jednou se omlouvám Shagovi. Děkuji chronomagu za získání informací a umožnění prodejů či koupí. ser na to, hadam nebudes rusit profil koli pataliam ako tato. to ze clovek nieco poserie sa stane obcas kazdemu.
Diamondking Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Pokud to jde, žádám tímto veřejně adminy o zrušení mého profilu.....ty wolle, s*r na to...20 nějakých mínusů z 11 652 členů... Šak se to vysvětlilo ne?
Micey Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Neblbni, nic neruš, stane se.. Já teď zase krásně něco posral v práci, všichni mi nadávaj, a dávám výpověď? Nikolivěk, prostě si večer chlapsky dám o hodně víc piv než jsem měl v plánu a všechno bude fajn
Dantechno Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Jasny Pitrs. Shagovi ses omluvil , druhej problem se vyresil... Takze je to ok. Nedelej zadna unahlena rozhodnuti... EDIT: A koukam, ze reputaci mas v profilu plusovou. Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem Dantechno
Leclerc Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Tak nech převést ty debilní reputační body Tadovi - von je sbírá - klik
Columbus Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2010 Když tak žiješ body, poslal jsem Ti dva a hned máš reputaci GOOD. Spokojen ?
vrcan Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Ahojte, ja som s pitrsom mal rozjednany jeden mensi obchod, ale nakoniec to zlyhalo koli mojej chybe a oneskoreni, a s pitrsom bola cely cas normalna komunikacia a navyse bol trpezlivy az az. Keby to nebolo dokaslane (oneskorene) z mojej strany, verim ze by vsetko prebehlo ako ma byt, cize za mna je uplne ok!
Quido Morava Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 další, "nehodinkový" obchod s Petrem proběhl ke spokojenosti obou stran !
Návštěvník cecil Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 S Petrem mam za sebou uz nekolikaty obchod a naprosto seriozní a férový člen.Vím že po tomto člověku nemusim ani přepočítávat peníze.Naprostá důvěra vřele doporučuji a děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se