Bullet Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Zdravim Vas pratele,nedavno jsem si od clena Kibiho poridil white Baby monstra, hodinky me perfektne sedly a jsem s nima spokojen ve vsech ohledech, proto jsem si po par tydnech rozhodovani rekl, ze si poridim jeste jedny zcela nove, avsak v trochu jinem barevnem zpracovani, no a stalo se...odhodlal jsem se ke koupi "trochu jinych Black Monster" pres Ebay, cekal jsem na ne asi osm dni, ale dockal jsem se, hodinky prisly dobre zabalene, vsude nalepena folie, jak na tahu, tak i na dynku, proste funglovky...mam z nich neobycenou radost, snad i proto, ze jsem je tu nikde jeste na foru nevidel..kdyz tak me opravte a myslim za ty penize super hodinky, no a ted uz dost povidani a prinasim i par fotek pro vas...Tomas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 To jsou v dané cenové třídě (i mnohem výše) MEGAsuper hodinky!Gratuluji, dobrá volba.
StanoBare Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 vyrazne to su bez debaty. Sieko 5 budu zrejme nejrozsirenejsie hodinky tu na fore. Su casto odporucane, takze to o niecom svedci a sam to potvrdzujes. Na mna je tam trochu vela bielej, ale aspon tomu davaju vyraz. Nosis ich teraz na striedacku, alebo preferujes posledny prirastok?
Bullet Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 vyrazne to su bez debaty. Sieko 5 budu zrejme nejrozsirenejsie hodinky tu na fore. Su casto odporucane, takze to o niecom svedci a sam to potvrdzujes. Na mna je tam trochu vela bielej, ale aspon tomu davaju vyraz. Nosis ich teraz na striedacku, alebo preferujes posledny prirastok? Tyto nove mam dva dny, takze ted nosim jenom ty. white monster zatim odpocivaji v krabicce, ale jiste si najdu cas i na ne...:-)
edgar_23 Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Sakra hodne paradni monstery! gratulace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se