Návštěvník Tada Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Trošku mi uniká kombinace zadního průhledu a toho open-heart... Že by majitel Zenithů nevěděl jak vypadá setrvačka? Zřejmě ne. Co se mi líbí je umístění big-date komplikace - nepřekáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 (upraveno) Kurna to je hracka pro velkyho kluka! To jsou hodinky pro radost... ...kdyz tak na ne koukam mam pocit ze ty hodinky maj oci a pusu a ze se smeji... proste vesele hodinky Upraveno 16. listopadu 2010 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 to by som nemohol mat, musel by som kazdu noc pozerat ako sa meni datum... no a napriklad na konci mesiaca to musi byt parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bose Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Moc pěkný.. !! To bych se bál i nosit na ruce..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Nádhera přijde mi, že Zenith-mánie tu začíná pomaličku vystrkovat růžky, jsou tu k vidění čím dál častěji, jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Nádhera přijde mi, že Zenith-mánie tu začíná pomaličku vystrkovat růžky, jsou tu k vidění čím dál častěji, jen tak dál A bude jich tady ještě víc :-). Už něco chystám :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 no to sa tesime (urcite nielen za seba hovorim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 no to sa tesime (urcite nielen za seba hovorim Tak teda jo...jdu založit vlákno a dát pár fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 A bude jich tady ještě víc :-). Už něco chystám :-). Bezva Maurice Lacroix, Zenith, kápl si mi přesně do noty Víc ML a víc Zenithů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se