xjurasek Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 rád bych věděl které hodinky jsou více kvalitnější nebo lepší vůči cenně a také vůči kvalitě. hodinky timex jsou automaty, kdežto citizen jsou eco drive. Mě osobně se víc líbí ty Citizeny ale zase mi přijdou malé mají jen 42x42. jaké by jste doporučili ? citizen http://www.hodinky-damske-panske.cz/at0760-51a/a-2628/ timexhttp://www.ehodinarstvi.cz/TIMEX-T2M515-darek_g3390.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Co upřednostńuješ,automat nebo quartz?To bude asi důležité vědět.Citizen-myslím že ta velikost je úplně v pohodě(nebo máš tlapu jak medvěd?)Timex-něco jsem vyštrachal na Watchussek.Za ty prachy si hodinky chválí(zpracování),ale pozor docela velká poruchovost.Měl by to pohánět čínsky Seagull.Trochu si tady něco přečti a vybírej,je zbytečné se unáhlit s nákupem.Když bych si měl vybrat tak asi raději Citizen.Osobně bych vybíral mezi jinýma značkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 timex nebo citizen? seiko! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 to až uvidí Matthew tak se zblázní.On by doporučiml ML Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjurasek Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 takže radši vybírat ze značek Seiko? jestli automat nebo quartz je mi jedno, šlo mi jen o to jestli to není na to že je to automat moc levný. a radši teda seiko nebo citizen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se