Vit Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Snad to neskončí jako v roce 1967: Nemohl jsem si to odpustit, když jsem knihu doma uviděl.
sect Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 V 20. 11. 2010 v 12:18, 'JiříR' napsal: Tak jeslti to někdo umí zjistit, tak to potom jo. Ale já měl za to, že už teď nemá možnost nikdo zjistit pro co kdo hlasoval... Jednoduše se můžeš podívat i Ty, stačí kliknout na zobrazit přímo v anketě a objeví se Ti všechna jména. Psal jsem to hned na začátku, právě pro to, aby hlasovali pouze ti, kteří mají o tuto limitku zájem a na základě toho, pak můžu hlasující, kteří nejsou v seznamu, oslovit (třeba se jenom zapoměli napsat).......
sect Odesláno 24. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Zítra udělám pokračování ankety, ve které bude tvar pouzdra(výběr ze 3), povrch pouzdra(lesk, mat, lak), barva písku, doba přesypávání a typ nápisu l.e.. Pokud myslíte že je potřeba přidat ještě něco, tak to napište, mně už nic dalšího nenapadá.
Vit Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 V 24. 11. 2010 v 7:50, 'sect' napsal: Zítra udělám pokračování ankety, ve které bude tvar pouzdra(výběr ze 3), povrch pouzdra(lesk, mat, lak), barva písku, doba přesypávání a typ nápisu l.e.. Pokud myslíte že je potřeba přidat ještě něco, tak to napište, mně už nic dalšího nenapadá. Dej tam prosimtě možnost: na materiálu (písku, lesku, matu, ...) mi zase tak nezáleží, rozhodnu se později podle konkrétního designu hodin (tak to totiž vidím já). Díky za tvou ochotu to řešit.
sect Odesláno 25. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 Sorry, ale žádné další rozhodování později už nebude. Na základě druhé ankety se udělá návrh a pak už se jenom nahlásí zájemci. Nerad bych, aby se kvůli samému hlasování protáhlo navrhování na půl roku a mezitím všechny přešel zájem. Takže první kolo je jasné: Hodiny budou stolní,kovové, moderní vzhled a luminiscenční písek. Tímto to tady uzavírám a přecházíme k Druhé anketě.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.