Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cus, potřeboval bych poradit, jakým způsobem si mám objednat hodinky. Jsem na stránce prodejce www.newatch.com a chci si objednat hodinky, jenomže problém tkví v tom, že bych chtěl zaplatit přímo v místě svého bydliště a nevím jakým způsobem to mám udělat v tom objednávacím procesu, když už je mám v košíku. Bylo by třeba je objednat dnes, tak dík za rychlé reakce.

Odesláno

Obavam se, za platba v miste tveho bydliste je jen sen, ze ktereho se budes muset probudit ;) Maloktery zahranicni prodejce ti bude chtit poslat nejakou formou dobirky nebo neceho podobneho. U inet nakupu se obava, ze bez kreditni karty se temer neobejdes.

Odesláno

Zaslal jsem na Newatch mail, kde jsem se jich ptal na tenhle problém a zpětně mi odpověděli, že v objednávacím procesu mám vybrat položku ,,cash on delivery,, a mělo by to být vyřešené. Jenomže než mi odpověděli a já to mohl zkusit tímhle způsobem a hlavně zjistit, jestli tam nějakej takovej způsob platby opravdu je, mimochodem jsem našel 4 způsoby a tenhle mi nějak prostě utekl, tak jsem si objednal s tím, že jsem jim zaplatil předem a jsem teď zvědav jak to dopadne. Jinak mi bylo také vysvětleno, že ,,cash on delivery,, platí pouze pro státy EU. Možná na ČR v seznamu států EU zapomněli :)Tak zatím a držte mi palce

Odesláno

To je bohuzel stale problem. Neni EU jako EU. Vetsina statu EU ma napriklad moznost plne pouzivat PayPal pro placeni i prijem penez. Ne tak nove clenske staty EU, kde funguje (konecne) aspon platba. Ovsem trvalo jim to pres rok a pul, nebo tak nejak, nez vubec akceptovali zmenu a pridali nove cleny. A tech mailu co jsem jim ja a urcite nejen ja poslal.. :)

Odesláno

No a to jsme přeci všichni evropští bratři. Uvidíme jak to s tou solidaritou bude vidět Blair než se konečně schválí rozpočet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...