Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj ,zdravim vsechny ,rad by som sa opytal par veci ohladom Breitling for Bentley A25362.. Nasiel som toto forum pri hladani nejakych info na nete a som velmi rad ,ze som nan natrafil ,pretoze po asi hodine stravenej citanim prispevkov a komentarov ,som zas o nieco mudrejsi a ako sa vravi Dobra rada nad zlato ,tak som sa rozhodol ,ze si necham poradit ,pokial sa niekto najde .. Mam tieto hodinky a som s nimi spokojny ,aj ked k nim nemam odpovedajucu znacku auta ,ale co uz .. Zaujima ma napriklad takato vec ,pri hladani informacii na nete som natrafil na niekolkych predajcov ,alebo spolocnosti ,ktore ponukaju tieto hodinky ,ale nie vsetky vyzeraju rovnako ,samozrejme som separoval vsetky podivne a cenovo nezmyselne ponuky a aj napriek tomu som sa stretol s rozdielom vzhladu a to hlavne pri farbe cislic v datumovke ,niekde su cisla CERVENE a niekde su cisla v datumovke CIERNE ,tak by ma zaujimalo ci sa hodinky vyrabaju v obidvoch variantach ,alebo ci je jedna z tychto farieb znakom ,ze sa nejedna o originaly .. takisto na fore chrono24 ,ktore sa tu dost casto sklonuje,som nasiel tieto hodinky v ponuke niekolkych predavajucich ,ale dvaja overeny predavajuci ,mali rovnake hodinky ,jeden kozeny a druhy kovovy ,kazdopadne u jedneho z nich datumovka prechadzala cez cislicu 12 vo vnutri ciferniku a pri druhom predavajucom nie , tak ma zaujima ci sa moze napriek tomu ze je predavajuci overeny stat ,ze sa jedna o FAKE ... je mi jasne ,ze stat sa moze vsetko samozrejem ,ale ci je tato stranka fakt doveryhodna a ci pripadne problemy riesia ,alebo nie .. samozrejme v pripade zaujmu mozem poslat link na obidva inzeraty .vopred dakujem za reakcie na moje dotazy .. foto svojich B vlozim hned ako sa dostanem k foteniu za denneho svetla . 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...